28. června 2014 • 13:35

Kouč Portugalců zuří: Pokaždé, když Ronaldo promluví, vypadne z něj nesmysl

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Portugalský trenér Manuel José zkritizoval hvězdného fotbalistu Cristiana Ronalda za jeho výroky po vyřazení v základní skupině mistrovství světa. Kanonýr Realu Madrid označil portugalský tým za průměrný, což podle bývalého kouče Sportingu či Benfiky dokládá, že devětadvacetiletý kapitán na šampionátu svým spoluhráčům nevěřil.



"Je to fantastický fotbalista, ale pokaždé když promluví, z něj vypadne nějaký nesmysl," řekl Manuel José novinářům. "Skončil tím, že nikdy nevěřil tomuhle týmu. Pokud nevěřil týmu, nevěřil ani spoluhráčům," přidal osmašedesátiletý trenér, který naposledy vedl před dvěma lety íránský Persepolis.

Portugalsko na mistrovství světa nejprve utrpělo debakl 0:4 s Německem, poté remizovalo 2:2 se Spojenými státy americkými a na závěr porazilo 2:1 Ghanu. Kvůli lepšímu skóre však ze skupiny postoupily USA. Ronaldo přes problémy s kolenem odehrál celá tři utkání a jediný gól vstřelil Ghaně.

"Nejlepšího hráče světa Portugalsko nosilo jako diamantový prsten, který nikdy nemělo. S ostatními hráči se zacházelo úplně jako s podřízenými," dodal Manuel José.

Pro první zápas Portugalska zvolil útočník Cristiano Ronaldo svůj tradiční účes
Pro první zápas Portugalska zvolil útočník Cristiano Ronaldo svůj tradiční účes

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud