13. listopadu 2012 • 11:52

Limberský: Když vyhrajeme, dostanou to Slováci v šatně pořádně sežrat

Autor: neu
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Společně vládnou českému fotbalu, ve středu však stanou někteří hráči Plzně proti sobě. Ve „federálním“ česko–slovenském derby. Limberský, Darida v. Bakoš, Čišovský, Ďuriš. Ujišťují, že kdo se ve čtvrtek vrátí do kabiny Viktorie jako poražený, pěkně to od druhé strany schytá.



„Hecujeme se, to je jasné, na druhou stranu to musí mít hranice. Celá plzeňská šatna si z toho dělá legraci, a na 99 procent stojí při Češích,“ směje se obránce David Limberský. „Je to hodně zajímavé, že se my Plzeňáci potkáme na hřišti jak soupeři. Myslím, že to pojmeme spíš přátelsky, než aby to bylo vyhrocené,“ doplňuje slovenský útočník Michal Ďuriš.

Pro něj a Limberského to bude možná ještě o něco peprnější. Při trénincích tvoří dvojici, na soustředěních spolu spí na pokoji, jeden na druhého nedají dopustit. Teď vypadá, že v Olomouci narazí postově přímo na sebe.

„Bude to dost zvláštní, nedokážu si to ani moc dobře představit, jsme velcí kamarádi. Asi mu nebudu nadávat,“ culí se Limberský. „Šetřit ho ale zas nebudu, ale rozhodně ho nezraním, protože nás čekají důležité zápasy.“

V případě, že jedna ze stran vyhraje, má se ta druhá na co těšit. „Doufám, že to pro nás dobře dopadne, jinak by to s námi šlo dlouho,“ uvědomuje si Ďuriš. „Dostali by to sežrat. Ale platí to asi i obráceně,“ uvádí Limberský.

„S Michalem bychom jistě něco speciálního vymysleli,“ přidává se slovenský útočník Marek Bakoš. „A když to bude naopak? O to dopředu nepřemýšlím, myslím, že Česko nevyhraje.“

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud