27. června 2015 • 22:59

Německý sen uťali Portugalci. Katastrofální den, zuřil Ter Stegen

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sen Německa o triumfu na mistrovství Evropy do 21 let uťali v sobotu v semifinále fotbalisté Portugalska. Poražení debakl 0:5 jen těžko rozdýchávali. "Všechno bylo špatně," uznal kouč týmu Horst Hrubesch. Gólman Marc-Andre Ter Stegen jen přizvukoval: "Byli jsme horší, přitom jsme si přijeli pro titul a nezískáme ho. Byl to katastrofální den."



Debakl 0:5 s Portugalci, o tom se v německém táboře nesnilo ani nejhorším škarohlídům. Jenže Němci po bídném výkonu končili zápas na lopatkách. "Mohli jsme být nakonec rádi, že jsme dostali jen pět gólů," uznal trenér poražených Hrubesch.

Německý kouč po debaklu: Připadal jsem si jako ve špatném filmu
Video se připravuje ...

Sám dobře věděl, že hrál tým bídně, scházela mu agresivita a Portugalci duel ovládli. "Musím před nimi smeknout," řekl bývalý kanonýr. "Nečekal jsem to, ale v utkání dominovali. Já jsem si připadal jako ve špatném filmu, všechno bylo špatně."

Kouč přesto věří, že mužstvo debakl ustojí. "Společně slavíme, spolu také prohráváme. Tým má charakter, teď musíme všechno hodit za hlavu," plánuje Hrubesch.

Zklamaný Němec Ter Stegen: Přijeli jsme si pro titul a ten nemáme
Video se připravuje ...

"Musíme Portugalcům pogratulovat, odehráli vážně dobrý zápas," složil soupeři poklonu i gólman poražených Marc-Andre Ter Stegen. "My jsme byli horší. Proč? Na to nemůžu odpovědět," dodal. "Každopádně jsme prožili katastrofální den. A mohlo to být nakonec i horší," kroutil hlavou brankář.

Bylo znát, že ho debakl zaskočil. "Přijeli jsme si pro titul a ten sen se rozplynul, tu šanci jsme propásli," uvědomoval si.

Portugalská jednadvacítka deklasovala v semifinále EURO 21 silné Německo. Portugalci vyhráli 5:0.
Portugalská jednadvacítka deklasovala v semifinále EURO 21 silné Německo. Portugalci vyhráli 5:0.

Vstoupit do diskuse
0
Skupina C
Články odjinud


Články odjinud