8. ledna 2016 • 20:58

Agent Nehoda brání Šurala: Slavii nic neslíbil, není podvedená

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přestup zimy v české Synot lize budí pořádné emoce. Liberecký Josef Šural totiž jednal o novém angažmá s oběma týmy pražských „S“. Nakonec dal přednost Spartě, což naštvalo fanoušky Slavie. Ti měli pocit, že pětadvacetiletý reprezentant „sešívaným“ příchod do Edenu přislíbil. To ale důrazně popřel hráčův agent David Nehoda.



Slavia vedla ve čtvrtek večer s Josefem Šuralem jednání a po něm byla velmi optimistická, což potvrdily i zdroje blízko vedení pražského klubu.

Proto byli v pátek fanoušci hodně překvapení, když Šural přijal nabídku Sparty. Server slavistickenoviny.cz dokonce přinesl informaci, že tím liberecký záložník nesplnil slib, který Slavii dal. Fotbalista se pro fanoušky v tu chvíli stal zrádcem, který neplní slovo.

Dal nejen gól Slavii. Co ukázal Šural během podzimu?
Video se připravuje ...

Jenže hráčův agent David Nehoda to vidí úplně jinak. „Josef Šural Slavii nic neslíbil, jednání probíhala korektně. Slavia nemá důvod se cítit podvedená,“ řekl Nehoda pro iSport.cz.

„Velmi důrazně se musím ohradit proti tvrzení, že Josef Šural Slavii cokoliv slíbil,“ dodal ještě poté na svém Twitteru.

Svého brzy již bývalého spoluhráče se na Twitteru zastal také obránce Liberce Lukáš Pokorný. „Pepa je jedním z nejrozumnějších lidí se skvělým charakterem! Tyhle pomluvy o člověku, kterého neznáte, si odpusťte! Pepo, přeji ti to nejlepší,“ napsal.

Po svém na celou situaci zareagoval sparťanský záložník Lukáš Vácha, podle všeho budoucí Šuralův spoluhráč. „Slibem nezarmoutíš,“ poznamenal vtipně.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud