18. března 2012 • 16:45

Manchester United deklasoval Wolverhampton a opět vede ligu

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté mistrovského Manchesteru United deklasovali Wolverhampton na jeho hřišti 5:0 a v anglické lize si vypracovali čtyřbodový náskok na městského rivala City. Svěřenci trenéra Roberta Manciniho však mají k dobru středeční šlágr 29. kola s Chelsea.



Ještě před výkopem vyjádřili všichni na stadionu Molineux potleskem podporu záložníkovi Boltonu Fabrici Muambovi, který utrpěl v sobotním čtvrtfinále Anglického poháru s Tottenhamem zástavu srdce a na jednotce intenzivní péče stále bojuje o život.

"Rudí ďáblové" pak napravili čtvrteční vyřazení v osmifinále Evropské ligy s Athletikem Bilbao a v domácí soutěži zvítězili posedmé z posledních osmi duelů. Naopak Wolverhampton, na kterém si shodou okolností Manchester v prosinci spravil chuť po vypadnutí z Ligy mistrů (4:1), prohrál potřetí v řadě bez vstřelené branky a klesl na poslední místo.

Hosty poslal do vedení po dvaceti minutách stoper Johnny Evans svým premiérovým gólem za A-mužstvo. Ve 39. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen domácí obránce Ronald Zubar a United početní výhodu bleskově využili.

Těsně před přestávkou zvýšili slepenými brankami ofenzivní hráči Antonio Valencia a Danny Welbeck. Po změně stran dokonal debakl "Vlků" dvěma brankami během pěti minut útočník Javier Hernández.

Anglická fotbalová liga - 29. kolo: Wolverhampton - Manchester United 0:5 (56. a 61. Hernández, 21. Evans, 43. Valencia, 45. Welbeck),

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud