26. října 2012 • 13:14

Manažer West Hamu: Pokud dostane Rio padáka, máme zájem!

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Londýnský West Ham větří šanci, že by mohl udělat posilu jako hrom. Sotva se obránce fotbalového Manchesteru United Rio Ferdinand dostal do pře s manažerem Alexem Fergusnem, vytasili se „kladiváři“ s nápadem, že by mohl zkušený stoper po sezoně odejít z Old Trafford právě k nim. „Dveře má u nás otevřené,“ prohlásil manažer West Hamu Sam Allardyce.



Třiatřicetiletý Rio Ferdinand naštval Sira Alexe minulou sobotu, když si nevzal na rozcvičení triko s motivem kampaně boje proti rasismu, i když manažer United na tiskové konferenci řekl, že si jej vezmou všichni hráči. Fergie to bere jako podraz a stopera v Lize mistrů proti Braze hned posadil na lavičku.

Možná jsou tak dny Rio Ferdinanda na Old Trafford sečteny, protože běží poslední rok jeho smlouvy. O prodloužení se zatím nejednalo. West Ham United se netají tím, že by hráče rád získal.

„Pokud na konci sezony nebude mít novou smlouvu a Manchester United se ho zbaví, tak budeme mít zájem,“ hlásí Allardyce.

„Záleží na Riovi. Pokud chce žít v Londýně, odkud pochází, dostane u nás šanci. Výhodné pro nás je, že takhle zkušení hráči mívají na konci kariéry chuť, zahrát si v klubu, kde začínali. Uvidíme, kdo další bude mít o Ferdinanda zájem,“ dodal manažer WHU.

Rozcvička Manchesteru United před duelem se Stoke, na kterou si Rio Ferdinand (uprostřed) jako jediný nevzal tričko propagující kampaň proti rasismu
Rozcvička Manchesteru United před duelem se Stoke, na kterou si Rio Ferdinand (uprostřed) jako jediný nevzal tričko propagující kampaň proti rasismu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud