31. října 2012 • 10:55

Kouč Readingu: Cítím se jako na pohřbu, jako kdybych dostal pěstí

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Arsenal se zvedl z mrtvých a svojí popravu proměnil v pohřeb fotbalového Readingu. V zápase Capital One Cupu prohrával na půdě soupeře už 0:4, nakonec ale v prodloužení urval výhru 7:5. „Jsme naprosto vyřízení, ale šťastní. Povedla se nám neuvěřitelná věc,“ hlásil křídelník Arsenalu Theo Walcott po zápase Capital One Cupu. Sám v utkání zaznamenal hattrick.



Byla chladná říjnová noc, ale autor dvou branek Arsenalu zářil jako letní sluníčko. „Nikdy jsem nic podobného nezažil, bylo to neuvěřitelné,“ prohlásil před novináři.

Před koncem první půle to vypadalo na pořádnou ostudu „kanonýrů“. Jenže právě Theo, jenž zvažuje prodloužení smlouvy v klubu, dal Arsenalu gólem na 1:4 alespoň malinkou naději na zvrat duelu.

„Začali jsme strašně, byli jsme nezodpovědní a působili ospale. Musel přijít budíček. To, co jsme předváděli, nebylo hodné Arsenalu,“ připustil Walcott s tím, že dostali v poločase od manažera pořádnou sodu.

„Nikdy jsme se nevzdali a makali. Je neskutečné, že se nám povedlo to utkání ještě otočit. Jsme úplně vyřízení,“ dodal autor hattricku.

Manažer Readingu Brian McDermott připomínal boxera, který má blízko k výhře, ale nakonec prohraje knockoutem. „Cítím se, jako na pohřbu. Když Walcott dal gól na jedna čtyři, říkal jsem si, že je to poslední věc, kterou jsme potřebovali,“ konstatoval.

„Dobře jsem věděl, že potřebujeme dát pátý gól, jenže jsme ho nedali. Byl to takový kamikadze fotbal a my ho nakonec prohráli. Walcott dal gól v šesté minutě nastavení, i když se měly hrát jen čtyři minuty navíc. Je to nejhorší porážka mé kariéry. Cítím se, jako když dostanete pěstí do brady.“

Křídelník Arsenalu Theo Walcott slaví. Kanonýrům se povedl obrat v zápase Capital One Cupu. Na půdě Readingu prohrávali už 0:4, nakonec však v prodloužení vyhráli 7:5
Křídelník Arsenalu Theo Walcott slaví. Kanonýrům se povedl obrat v zápase Capital One Cupu. Na půdě Readingu prohrávali už 0:4, nakonec však v prodloužení vyhráli 7:5

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud