15. srpna 2013 • 14:25

Kouč United Moyes: Náš los? Těžko uvěřitelný! Snad to není záměr

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nový trenér fotbalistů Manchesteru United David Moyes si postěžoval na to, jak těžké zápasy čekají jeho hráče v úvodních kolech Premier League. Skotský kouč označil los obhájců titulu za "těžko uvěřitelný", že nešlo o záměr.



"Myslím si, že takhle těžký start neměl Manchester United za posledních dvacet let," uvedl Moyes, jehož svěřenci se v úvodních pěti kolech utkají mimo jiné s vítězem Evropské ligy Chelsea, předchozím domácím šampionem Manchesterem City a Liverpoolem. Sezonu zahájí "Rudí ďáblové" v sobotu se Swansea.

Jak United začnou sezonu v anglické lize?
17. srpna: Swansea (venku)
26. srpna: Chelsea (doma)
1. září: Liverpool (venku)
14. září: Crystal Palace (doma)
22. září: Manchester City (venku)

Moyes, který United převzal poté, co po bezmála 27 letech u týmu skončil Alex Ferguson, doufá, že los neměl jeho týmu záměrně uškodit.

"Minulý rok Manchester s dost komfortním náskokem vyhrál titul, tak doufám, že to není kvůli tomu," řekl.

Konkurenční Manchester City čeká z nejlepší pětice týmů posledního ročníku v úvodních pěti kolech jen duel právě s United, stejně je na tom i Chelsea.

Manchester United porazil Wigan 2:0, o obě branky se postaral Robin van Persie, a získal svou první trofej – Community Shield.
Manchester United porazil Wigan 2:0, o obě branky se postaral Robin van Persie, a získal svou první trofej – Community Shield.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud