24. listopadu 2014 • 10:20

V Arsenalu sedí jako Rosický. Nejsem klaun, říká Podolski

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je v podobné situaci jako Tomáš Rosický… Lukas Podolski v Arsenalu prostě nehraje a nehraje, od začátku nastoupil do zápasu v této sezoně jen jednou – v Ligovém poháru, jinak se párkrát dostal na hřiště na pár minut jako střídající hráč. A vůbec se mu to nelíbí, plánuje si promluvit s manažerem Arsénem Wengerem.



Podolski vyrazil den po prohře Arsenalu s Manchesterem United (1:2) s rodinou do zábavního parku a k fotce na sociální síti si mimo jiné připsal heslo „Pauza od lavičky“. „Poldiho“ frustrace evidentně roste a německý reprezentant se rozpovídal pro magazín Kicker.

Sestřih Premier League: Arsenal - Manchester United 1:2
Video se připravuje ...

„Musím si zkusit promluvit s Arsénem Wengerem. Chci dostat férovou šanci,“ prohlásil Podolski v rozhovoru. „Miluju Londýn, miluju tenhle klub, ale nemám rád tuhle situaci. Nejsem klaun,“ vykládal odhodlaně.

Do sestavy Gunners, kteří jsou s pouhými třemi vítězstvími na osmém místě Premier League a na vedoucí Chelsea ztrácí 15 bodů, se navíc vrací po zranění Olivier Giroud, takže Podolskiho šance na základní jedenáctku se spíš ještě zmenšily. Proto by zřejmě z Arsenalu rád odešel už v lednu.

Soutěž Rosický Podolski
Premier League 0/3 (20 minut) 0/4 (46 minut)
Liga mistrů 0/2 (34 minut) 0/3 (28 minut)
FA Cup 1/2 0
Ligový pohár 1 1

V podobné situaci je na Emirates Stadium i český reprezentační záložník Tomáš Rosický . Ten také od začátku sezony jen paběrkuje. „Nějakým způsobem se s klubem bavíme, ale stejně to skončí u toho, že jsem ve stále stejné pozici,“ mrzí také jeho.

„Do konce roku zbývají ještě dva měsíce. Jak jsem říkal minule, teď nemá cenu nic moc řešit, jedině až se to otevře,“ uvažoval Rosický na nedávném reprezentačním srazu. Každopádně není v Arsenalu jediný, kdo je se svou situací krajně nespokojený...

Tomáš Rosický nechal na hřišti vše
Tomáš Rosický nechal na hřišti vše

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud