7. července 2016 • 16:19

West Ham nabídl Tévezovi 150 tisíc liber týdně, ale útočník chce víc

Autor: cas
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Argentinský kanonýr Carlos Tévez se mohl stát nejlépe placeným hráčem West Hamu v historii. Klub mu nabídnul 150 000 liber týdně (4,8 milionů korun) plus pozici stálého útočníka číslo jedna. Hvězdnému hráči se to však zdá málo a požaduje minimální plat 250 000 liber týdně (8 milionů korun).



V minulosti navíc Tévez prohlásil, že West Ham miluje. David Sullivan, spolumajitel klubu, mu to připomněl: „Svoje prohlášení by měl změnit. Miluji West Ham, pokud mi dá 250 000 liber týdně. Myslel jsem, že naši nabídku přijme s nadšením. Mohl se vrátit do místa, které si zamiloval a dostával by za to velmi dobrý plat. Navíc mu bude 33 let a pro nás je jeho smlouva velkým riskem.“ 

Momentálním nejlépe placeným hráčem londýnského klubu je francouský záložník Dimitri Payet, který za své služby dostává 100 000 liber týdně (3,2 milionů korun). O toho je však po výkonech na EURO velký zájem.

West Ham bude od léta působit v Evropské lize a místo argentinského útočníka už si vyhlédl jako náhradu Kolumbijce Carlose Baccu z AC Milán.

V létě se klub navíc stěhuje ze svého starého stadionu Upton Parku do nově vybudovného Olympijského stadionu. V Upton Parku hrál klub dlouhých 112 let, a tak bylo stěhování nevyhnutelné. Za pronájem nového stadionu zaplatí ročně symbolickou částku 2,5 milionů liber a nájemní smlouva je na dlouhých 99 let.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud