21. března 2018 • 17:58

Přeplácená hvězda v krizi. Sánchez je v United izolovaný, obědvá sám

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je nejlépe placeným hráčem Premier League. Má táhnout ofenzivu Manchesteru United, kam se v zimě přesunul z Arsenalu. Nad výkony Alexise Sáncheze v novém dresu ale plují temná mračna. Chilskému bijci se zatím příliš nedaří, v deseti zápasech se trefil jen jednou. Britský list Daily Mail dokonce přišel s informací, že 29letý forvard se cítí v United izolovaný a odstrčený od spoluhráčů. "Ten přestup byl opravdu narychlo," připustil.



Sánchez se na Old Trafford přesunul na konci zimního přestupového období. V rámci akce "kulový blesk" opustil Arsenal, opačným směrem putoval Henrik Mchitarjan. Z chilského útočníka se v novém klubu stal nejlépe placený hráč Premier League s týdenní gáží 600 000 liber (17,4 milionu korun).

Obrovské peníze, které klub hráči vyplácí, ale zatím na hřišti vidět nejsou. Sánchez pouze jednou skóroval, schytal to především při vyřazení z Ligy mistrů od Sevilly. "Sánchez vypadá jako stín toho, kým byl předtím. Působí jako úplný cizinec," nebral si servítky někdejší stoper United Rio Ferdinand po prohře 1:2 a vyřazení v osmifinále.

Anglická média se logicky pídí po tom, proč je elitní střelec po přestupu v takovém útlumu. To, co prohlásil Ferdinand, možná sedí. Sánchez se podle zpráv z Ostrovů zatím nezačlenil do nového kolektivu.

"Vypadá jako někdo, kdo tady vůbec nechce být," popsal zdroj Daily Mail. "Připadá mi jako ztracený chlapec. Je to podobné, jako když tady byl Di María," připomněl argentinského hráče. Jeho angažmá v United dopadlo katastrofálně - na Old Trafford přišel v roce 2014 za rekordní sumu 59,7 milionu liber, ale po pouhé sezoně se stěhoval za 44 milionů liber do PSG.

Ale zpět k Sánchezovi - chilský útočník se prý na Old Trafford straní ostatních, v tréninkovém centru v Carringtonu často obědvá sám a nebaví se se spoluhráči. Třecí plochou může být i jeho astronomický plat, kvůli kterému se na něj ostatní mohou dívat skrz prsty.

Sánchez je momentálně na srazu chilské reprezentace, ve Švédsku se chystá na přípravné zápasy se Švédskem a následně s Dánskem. Zde vypadal ve výborné náladě a mezi svými krajany viditelně pookřál a u jídelního stolu neseděl sám.

"Po mém příchodu na Old Trafford se všechno měnilo hodně rychle. Dokonce jsem váhal, zda sem přijet," prozradil po příjezdu k reprezentaci. "Změna klubu byla opravdu náhlá. Poprvé jsem přestupoval v lednu, navíc hodně věcí, co se udály v mém životě, byly velmi složité," naznačil Sánchez, že neprochází lehkým obdobím.

Prozradil, že nejvíc si zatím rozumí se Zlatanem Ibrahimovicem, ve kterém našel parťáka na oblíbená kafíčka či povídání mimo tréninkové jednotky. "Trénoval jsem s ním měsíc a půl, jeho kvality jsou neuvěřitelné. Každý den spolu mluvíme a chodíme na kafe," smekl před švédskou legendou, která se momentálně zotavuje z těžkého zranění kolene.

SESTŘIH Premier League: Manchester United - Liverpool 2:1. Dvěma góly rozhodl Rashford
Video se připravuje ...

SESTŘIH Premier League: Crystal Palace - Manchester United 2:3. Obrat z 0:2 korunoval Matičův volej
Video se připravuje ...

SESTŘIH Premier League: Manchester United - Chelsea 2:1. Výhru domácích vystřelil Lingard
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud