7. května 2018 • 18:50

Klopp po prohře s Chelsea varoval Salaha: Simulování nechci vidět

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V Lize mistrů už si brousí zuby na finále s Realem Madrid, doma to ale skřípe. Liverpool nevyhrál už třetí ligové utkání v řadě, tentokrát padl 0:1 na hřišti Chelsea, přímého konkurenta v boji o umístění v nejlepší čtyřce. Zápas se nevyvedl ani Mohamedu Salahovi, největší hvězdě Reds. Egyptský kanonýr nepotěšil svého kouče nafilmovaným pádem.



Chelsea stačil k výhře jediný gól, přesná hlavička Oliviera Girouda ze 32. minuty. Jürgen Klopp, trenér poraženého týmu, se ale na pozápasové tiskové konferenci raději vrátil k situaci, která nastala ještě o sedm minut později.

Mohamed Salah, nejlepší střelec ligy,spadl na zem před pokutovým územím po zdánlivém souboji s kapitánem Chelsea Garym Cahillem. Jenže jak prokázal opakovaný záběr, Cahill se egyptské hvězdy ani nedotkl, Salah šel k zemi víc než ochotně. Po právu za to vyfasoval žlutou kartu, rozhodčí se obalamutit nenechal.

Jürgen Klopp nenechal počin své hlavní hvězdy bez povšimnutí. „Ano, myslím si, že to od něj bylo simulování,“ řekl na tiskové konferenci. „Nebo čekal na kontakt, to si nejsem jistý. Každopádně to nechci vidět, neměl by chtít simulovat,“ dodal německý kouč.

Salah se v zápase proti svým bývalým spoluhráčům nedokázal prosadit především přes Antonia Rüdigera, po jehož boku hrával v Římě. Německý stoper si egyptského kanonýra pohlídal a nebál se proti němu trochu přitvrdit muziku.

„Mo hrál podruhé za sebou proti bývalým spoluhráčům. Bylo to stejné, jako proti Římu. Před zápasem ho všichni objímají a ptají se ho, jak se má, jsou velmi přátelští. A pak během zápasu?“ otázal se Klopp a práskl vší silou do stolu, naznačujíc ostré zákroky, které Salah podstoupil.

Před nejdůležitějším zápasem sezony, finále Ligy mistrů, požaduje německý taktik po své hlavní opoře lepší výkony. „Musí se zlepšit, může hrát mnohem lépe. Bude zase skórovat, toho se nebojím. Dnes prostě neměl ani trochu prostoru,“ řekl Klopp.

SESTŘIH Premier League: Chelsea - Liverpool 1:0. Šlágr rozhodl Giroud
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud