16. září 2018 • 04:58

Prst v oku, strach o Firmina! Uvidíme se brzy, vzkázal hráč Liverpoolu

Autor: hnh, pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
SESTŘIH: Arsenal - Bournemouth 3:0. Povinnost splněna, rozhodl Saka z penalty
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vítězství 2:1 mohlo mít v sobotním šlágru Premier League pro Liverpool hořkou příchuť. Roberto Firmino nejdřív proti Tottenhamu jedním gólem přispěl k dalšímu plnému bodovému zisku, pak ale nechybělo mnoho a mohl si ze zápasu ve Wembley odnést fatální zranění. Prst obránce Jana Vertonghena mu zajel do levého oka. Fanoušci lídra Premier League si mohli naštěstí oddechnout, jejich miláček po zápase vzkázal, že je v pořádku.



Nic podobného nechcete na trávníku vidět. Dvacet minut poté, co Firmino zvyšoval na 2:0 pro hosty, došlo k bolavému střetu. Vertonghen zajel nechtěně brazilskému hráči do oka ve chvíli, kdy bojovali o míč.

Firmino musel záhy kvůli poranění oka střídat. Následně byl Brazilec odvezen do nemocnice v Londýně, kde se podrobil dalšímu vyšetření. Na první pohled vypadala situace vážně, nakonec se však neprokázaly žádné trvalé následky.

Děsivý zákrok Jana Vertonghena na Roberta Firmina z duelu Liverpoolu s Tottenhamem
Děsivý zákrok Jana Vertonghena na Roberta Firmina z duelu Liverpoolu s Tottenhamem

„Byl to ošklivý moment, mé oko je ale v pořádku. Stejně jako já. Děkuji za podporu, brzy se uvidíme,“ vzkázal útočník na svém Instagramu.

Stejně hovořili zástupci klubu. „Lékařská prohlídka potvrdila oděrku na oku, ale vyloučila trvalé následky,“ píše se v oficiálním prohlášení. „Zranění budeme dál monitorovat pod dozorem našeho lékařského týmu. Až potom se rozhodneme, zda bude Firmino připraven na duel Ligy mistrů s Paris Saint-Germain. V tuto chvíli nebyl hráč s číslem devět vyřazen,“ pokračuje se v prohlášení.

Hráči a realizační tým při letu zpět do Liverpoolu zaslali Brazilci video, v němž mu všichni přejí mnoho štěstí.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud