1. října 2020 • 16:20

V Londýně se těší na Coufala, fanoušci psali Tvrdíkovi: Je dobrý jako Souček?

Autor: vmn
Vstoupit do diskuse
8
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vladimír Coufal míří k vysněnému angažmá v Premier League. Zatímco West Ham zatím jeho příchod nepotvrdil, Jaroslav Tvrdík se s ním dojemně rozloučil hned po porážce v Dánsku. Fanoušci kladivářů teď shání informace, kdo že vlastně 28letý bek je. Oslovují i přímo slávistického šéfa.



„Hammers“ nutně potřebují pravého obránce a o Coufala se zajímají už dlouhé měsíce, sešívanou oporu zase nadchla možnost zahrát si Premier League. Na první pohled není co řešit a Jaroslav Tvrdík už se s oporou posledních let rozloučil.

„Poděkoval jsem obrovskému bojovníkovi a srdcařovi Vladimírovi Coufalovi za jeho skvělé působení ve Slavii. Na základě uzavřené smlouvy přestupuje do WHU,“ napsal s tím, že chybí už jen zdravotní prohlídka v Londýně.

West Ham zřejmě posilu před definitivním přestupem neoznámí, ale tweet českého manažera je pro fanoušky relevantní dost. „Je to špičkový pravý obránce, který ukáže našim mladíkům, jak na to. Snad se nám ho podaří dostat přes hranice s minimem povyku,“ těší se na dalšího Čecha v kádru server Hammers News.

Angličtí fanoušci o první posile West Hamu za poslední měsíce shání informace a na sociálních sítích oslovují i přímo Tvrdíka: „Může hrát na kraji obrany? Je rychlý? Jestli je aspoň z poloviny tak dobrý jako Tomáš Souček, budeme za něj moc rádi,“ píší z Anglie.

Otázky i odpovědi zatím probíhají výhradně mezi fanoušky, na východě Londýna ale mají se sešívaným TOP managementem dobré zkušenosti. Jaroslav Tvrdík jim odepisoval už v době hostování Tomáše Součka i na začátku vyjednávání o Coufalovi, kdy napsal, že cena mezi 2 – 4 miliony liber je vtip. Obchod nakonec West Ham přijde na 6 milionů eur (5,5 milionu liber, 161 milionů korun).

Přestup by měl být dotažen ještě během čtvrtka, v případě komplikací mají oba kluby deadline určený na příští pondělí, kdy plošně končí přestupové okno.

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE West Ham United Vše o klubu ZDE

SESTŘIH: Midtjylland - Slavia 4:1. Postup do LM v prachu, rozhodla opakovaná penalta
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
8

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud