27. června 2023 • 04:45

Třesk United: u 13 hráčů visí cenovka. K mání hvězdy za víc než sedm miliard

Autor: vfo
Vstoupit do diskuse
0
  • Video se připravuje ...

    Zajistili si lístek do Ligy mistrů, získali trofej. Vlastně se dá říct, že v Manchesteru United zažili povedený ročník. Oproti minulým… Kdepak. Generál Erik ten Hag ví, že v zákopech má slabé kusy. Jestli chce v Anglii nastolit novou vládu, musí vyvětrat ovzduší v kabině, kde se zdržují slabé kusy s průměrnými kvalitami. V anglických médiích se objevila listina obsahujících 13 jmen, u kterých visí cenovka: na prodej za… Dohromady by to mělo dát přes 7 miliard korun.

  • Donny van de Beek

    Na prodej - požadovaná částka: 20 milionů liber

    Chce hrát. Tím se netají. Jenže v Manchesteru se zatím neprosadil, často marodí, a když je fit, plní většinou roli náhradníka. S takovou pozicí není spokojen. Pochopitelně i v klubu si představovali lepší výkonnost nizozemského záložníka. Proto by nebylo divu, kdyby v létě odešel. Hledá novou štaci.

  • Fred

    Na prodej - požadovaná částka: 20 milionů liber

    V posledním kole uplynulého ročníku doma Manchester porazil Fulham 2:1, hosté už byli naloženi v autobuse. Jenže kouč Marco Silva na parkovišti zahlédl brazilského středopolaře, rychle vyskočil a dal se s ním do řeči. Chce ho. Jenže londýnský celek si představuje jinou, menší přestupovou sumu.

  • Anthony Elanga

    Na prodej - požadovaná částka: 20 milionů liber

    Prošel akademií Red Devils, vyšplhal až do prvního týmu a tam se zasekl. Místo vývoje se usadil v zóně stagnace. Minut na trávníku nedostává tolik, kolik by si představoval. Chce - a musí - hrát. Proto se kouká po jiné, nové výzvě. United se jeho odchodu nebrání. Cena je stanovená.

  • Hannibal Mejbri

    Na prodej - požadovaná částka: 13 milionů liber

    Minulý ročník strávil na hostování ve druhé anglické lize, oblékal dres Birminghamu. Manchester mu dopřál prostor na rozvoj, aby se etabloval v dospělém fotbale a mohl se porvat o místo v kádru Erika ten Haga. Mejbri je talentovaný, jenže… Panují pochyby, že na TOP úroveň to nikdy nebude.

  • Alex Telles

    Na prodej - požadovaná částka: 10 milionů liber

    Přišel z Porta jako ofenzivní bek s výtečnou kopací technikou, který rozšíří obzory na levém kraji obrany. V Anglii mu to ale nesedlo… Poslední sezonu hostoval v Seville. Tam to bylo lepší, přesto španělský celek o jeho služby nadále netouží. A stejný postoj zaujal rovněž Manchester.

  • Brandon Williams

    Na prodej - požadovaná částka: 5 milionů liber

    Když Red Devils vedl ještě Ole Gunnar Solskjaer, během rozsáhlé marodky vytáhl mladého krajního beka. Williams dostal příležitost a zaujal. Nasazení, ofenzivní podpora i ohromná bojovnost. Poté se ale zranil, pak znovu a naposledy zase. Měl to těžké. Potřebuje restart na nové adrese.

  • Eric Bailly

    Na prodej  - požadovaná částka: 2 miliony liber

    Když jej Manchester poslal na hostování do Marseille, do smlouvy vměstnal, že v případě, kdy zasáhne minimálně do poloviny ligových zápasů (19), musí jej francouzský celek koupit. Jenže stoper z Pobřeží Slonoviny to nezvládl (17), proto se vrací na Old Trafford, teda vrací… Obratem zase zmizí.

  • Zidane Iqbal

    Prodán do Utrechtu za 850 tisíc liber

    Tady je hotovo. Pro fanoušky United šok. Pořádně nečekaný a smutný. Odchovanec, který je v klubu od pěti let zaujal v přípravě na poslední sezonu, skvěle si vedl ve všech mládežnických výběrech, jenže z ničeho nic odchází. Podle všeho Erik ten Hag usoudil, že nemá dostatek talentu i kvalit.

  • Harry Maguire

    Ochotni naslouchat nabídkám za 40 milionů liber

    Chelsea, Tottenham či West Ham. Kluby, které byly doposud spojovány s příchodem kapitána United. Zatím se ovšem nic reálného nerýsuje. Faktem je, že Maguire přišel o místo v sestavě, stal se z něj náhradník, v hierarchii je až čtvrtým v pořadí na post stopera. A Manchester se jeho prodeji nebrání.

  • Scott McTominay

    Ochotni naslouchat nabídkám za 40 milionů liber

    Odchovanec, který na hřišti nechá duši. Pohled válečníka mu nechybí, fotbalové kvality ovšem ano. Na moderní trendy vyžadující se po středních záložnících příliš neslyší, má problémy s technikou i hrou pod tlakem. Jako hráč širšího kádru OK, ale United by jej rádi zpeněžili. Zájem má Newcastle.

  • Dean Henderson

    Ochotni naslouchat nabídkám za 20 milionů liber

    Boj o post jedničky Manchesteru prohrál s Davidem de Geou. Proto minulý ročník odešel hostovat do Nottinghamu, kde si nahlas ulevil, jak United vraždí jeho talent. Tohle spojení už je přervané. Jediné východisko nabízí prodej. Zájem hlásí právě Forest, ale snaží se poněkud zredukovat cenovku.

  • Jadon Sancho

    Může odejít za správnou cenu: 45 milionů liber

    Překvapivé jméno na seznamu. Není vyloženě na prodej, ale… Kdyby někdo projevil velký zájem, asi by nebyl zrovna problém dohodnout se s představiteli Red Devils. Sancho je stále mladý, nesmírně talentovaný a zajímavý. Jen jedna otázka: Proč nepředvádí lepší výkony? Ohromná záhada.

  • Anthony Martial

    Může odejít za správnou cenu: 25 milionů liber

    Na přestupovém trhu United shání útočníka, gólovou mašinu. Tou měl být Martial. Jenže Francouz poslední sezonu strávil víc v péči lékařů než na hřišti. Utrpěl hned pět různých zranění. Ten Hagovi pak chyběl. Když hrál, vypadal dobře, jenže zdraví kulhá. A trpělivost v Divadle snů podle všeho došla.

  • David de Gea

    Stále nepodepsal novou smlouvu…

    Španělovi končí na konci měsíce smlouva, na nové je dohodnutý, snížil platové nároky, chce zůstat. Kde to vázne? Ten Hag chce v bráně někoho, kdo umí rozehrávat. Mluví se o dvou možnostech: Diogo Costa (Porto) a André Onana (Inter Milán). Pokud jeden z nich dorazí, De Gea v Divadle snů končí.

  • Opustí klub jako volní hráči

    Phil Jones, Axel Tuanzebe, Ethan Galbraith a Di'Shon Bernard

    Kvarteto potvrzených odpadlíků. Smlouva končí, další nebude. „Hledejte si nové angažmá,“ zní jasné poselství. Otázkou zůstává, kdo se k nim během léta přidá a kolik jmen bude čítat čistka United. Podle všeho půjde o početnou skupinku. Kolik? 5? 10? Či dokonce 15?

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud