15. června 2013 • 16:05

United vytasí trumf. Ronalda má k návratu přesvědčit sir Alex

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vrátí se Cristiano Ronaldo do Manchesteru United, nebo zůstane v Realu Madrid. Média se předhánějí v informacích, jak to s portugalským hezounkem dopadne, ale jasno není. Naposledy list The Sun uvedl, že by populární značku CR7 měl pomoci přivábit zpátky na Old Trafford i sir Alex Ferguson. Ten sice po sezoně skončil v pozici manažera United, ale s Ronaldem jej pojí přátelství.



„Díky za všechno šéfe,“ napsal Portugalec na Twitter poté, kdy na veřejnost pronikla informace, že Fergie v pozici manažera „rudých ďáblů“ skončí.

Cristiano Ronaldo se přitom netajil tím, že byl pro něj návrat na Old Trafford zajímavý právě tím, že by znovu spolupracoval s Fergusonem, který je něco jako jeho fotbalový otec.

A United věří, že právě sir Alex bude mít velký vliv při přesvědčování hráče, aby se do týmu anglického mistra vrátil. Ferguson přitom řekl, že se nebude vměšovat do práce nového manažera Davida Moyese.

Portugalské eso odešlo z týmu v době, kdy United vedl právě Ferguson. Osmdesát milionů liber ale v roce 2009 bylo sumou, která znamenala rekordní přestup a prakticky nešla odmítnout.

Teď se v médiích objevily zprávy, že CR7 kývne na prodloužení smlouvy v Realu Madrid, to ale Portugalec odmítl, když na sociální síť napsal: „Všechny novinky o mé další spolupráci s Realem jsou nepravdivé,“ povzbudil fanoušky Manchesteru, že se pořád může do Anglie vrátit.

United jsou ochotní vysázet za Portugalce 65 milionů liber a poslat do Madridu hráčskou náhradu. Hodně záležet bude také na tom, zda Bílý balet získá z Tottenhamu Garetha Balea za 85 milionů liber.

To by se pak Real nejspíš prodeji CR7 nebránil a naděje Manchesteru United by poskočily výrazně směrem vzhůru. Pokud by Bale do Madridu nešel, hodil by mu laso právě tým z Old Trafford.

Po Cristianovi Ronaldovi touží Manchester United, Ronado by se mohl vrátit do klubu, ze kterého přestoupil do Realu Madrid
Po Cristianovi Ronaldovi touží Manchester United, Ronado by se mohl vrátit do klubu, ze kterého přestoupil do Realu Madrid

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud