28. června 2013 • 09:44

Mourinho shání dvojku pro Čecha. Do Chelsea chce anglického reprezentanta

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Petr Čech by mohl mít nového kolegu. Chelsea poslala nabídku na gólmana Norwiche Johna Ruddyho. Pět milionů liber (přes 150 milionů korun) ale Norwich odmítl, podle listu The Sun požaduje dvojnásobek sumy.



Pozici prvního brankáře mají v Chelsea léta vyřešenou. Petr Čech platí za neotřesitelnou jistotu, jeho náhradníci se až na malé výjimky prakticky nedostanou na hřiště. České jedničce poslední sezony kryli záda Ross Turnbull a Hilário,  což by se nyní mohlo změnit.

Britský deník The Sun přišel s informací, že José Mourinho lanaří gólmana Johna Ruddyho z Norwiche. K dohodě ale zatím nedošlo. Anglickému klubu nestačilo pět milionů liber, které Chelsea za 26letého gólmana nabízela.

John Ruddy, gólman anglického Norwiche John Ruddy, gólman anglického NorwicheFoto Profimedia.cz

Ruddy přišel do Norwiche před třemi lety z Evertonu, s klubem postoupil do Premier League a platil za jasnou jedničku.

Před deseti měsíci si dokonce odbyl premiéru v národním týmu, když odchytal přátelské utkání proti Itálii. Loni v prosinci se ale zranil, podrobil se operaci stehna a vynechal zbytek sezony.

Proč vlastně Chelsea shání Čechovi náhradníka? Jednou z motivací José Mourinha může být i fakt, že Ruddy je hráč z Anglie.

Každý tým z Premier League musí mít na soupisce osm domácích hráčů. Tím pádem by pravděpodobně nezbylo místo na zkušeného Hilária z Portugalska.

Chelsea také patří talentovaný Thibaut Curtois, který zatím pokračuje na hostování v Atlétiku Madrid. Právě mladík z Belgie by jednou Čecha mohl na pozici prvního brankáře vystřídat.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud