3. srpna 2013 • 18:12

Přijde zemětřesení? Bale a Suárez do Realu, Ronaldo do United

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Klid zbraní a žádné bombastické přestupy? Ani náhodou. Do úterý se prý strhne lavina s transfery hvězd. A anglický list Dailystar nabízí scénář toho, co se bude dít. Do Realu Madrid přestoupí Gareth Bale a po něm i Luis Suárez. Pokud pak Manchester United nabídne 80 milionů liber za Cristiana Ronalda, vrátí se Portugalec na Old Trafford.



Bílý balet prahne po Baleovi a nabízí za něj pomalu modré z nebe. Ve chvíli, kdy padla hranice sta milionů liber a do hry se vložili i rodiče fotbalisty z Walesu, už Tottenham rezignoval a prý křídelníka do Madridu pustí.

Jenže tím nákupy Realu neskonční, podle anglických médií pak koupí španělský klub i Luise Suáreze z Liverpoolu. Na něj si přitom dělal zálusk konkurenční Arsenal.

Liverpool už se chystá na situaci, že bude hrát Premier League bez Suáreze, a nabídl Atlétiku Madrid za Diega Costu 15 milionů liber.



Nejsledovanější hráč léta Gareth Bale v pátek netrénoval s Tottenhamem a během víkendu se prý setkal s prezidentem Realu Florentinem Pérezem. Hráč dal jasně najevo, že jeho jediným cílem je změna dresu a odchod do Madridu.

Křídelník z Walesu očekává, že k dohodě prezidentů zmíněných klubů dojde po víkendu. Londýnský klub nakonec chce 85 milionů liber a k tomu talentovaného útočníka Álvara Moratu. Balea přitom chtěl přesvědčit kouč Tottenhamu Andre Villas-Boas, aby zůstal v Londýně, ale neuspěl.

V rychlém sledu pak bude podle anglických médií následovat odchod Luise Suáreze z Liverpoolu do Bílého baletu. Španělé by tak před nosem vyfoukli uruguayského střelce Arsenalu, který jej chtěl angažovat.

„Tohle celé je jako vtip,“ kroutí hlavou nad výší přestupové částky za Balea i dalšími obchody, které jsou ve hře, manažer Arsenalu Arséne Wenger. „Ty částky jsou šílené a situace je horší a horší,“ bručel Francouz.

Situace by se naopak mohla zamlouvat Davidu Moyesovi, novému kouči Manchesteru United. Ten by totiž dostal šanci přilákat zpět  na Old Trafford Cristiana Ronalda. A ve hře je navíc i příchod Cesca Fábregase z Barcelony, což by byla další výrazná posila úřadujících anglických mistrů. Dá se tedy čekat, že letní přestupové okénko bude ještě pořádně horké.

Záložník Tottenhamu Gareth Bale je nejžádanějším fotbalistou, kluby za něj nabízí sumu převyšující nejdražší transfer historie
Záložník Tottenhamu Gareth Bale je nejžádanějším fotbalistou, kluby za něj nabízí sumu převyšující nejdražší transfer historie

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud