21. září 2021 • 14:31

Messi je zraněný. Trenér PSG Pochettino řekl, proč došlo ke střídání

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na první gól či asistenci za PSG musí ještě počkat. Lionel Messi si v nedělním utkání proti Lyonu (2:1) poranil koleno, jeho start ve středu v Métách (od 21:00) klub vyloučil. Trenér Mauricio Pochettino mluvil na tiskové konferenci den před utkáním i o tom, proč svou největší hvězdu předčasně stáhl ze hřiště.



Letní přestupové eso bude pařížskému kolosu v ligovém středečním duelu chybět. „Messi dostal ránu do kolene, kvůli tomu dnes (v úterý) ráno podstoupil magnetickou rezonanci. Ta potvrzuje pohmoždění, další vyšetření bude provedeno za 48 hodin,“ napsal klub v oficiálním prohlášení.

Messi nastoupil v neděli proti Lyonu, kde PSG díky brance Maura Icardiho v nastavení zvítězilo 2:1. Argentinský útočník v tu dobu už na hřišti nebyl - v 76. minutě jej trenér Pochettino stáhl, což mimořádný fotbalista těžce nesl a svému kouči ani nepodal ruku.

„Klub už to komunikoval, situace je jasná. V nedělním zápase jsme viděli, jak se Leo po jedné ze střel chytil za koleno. Proto jsme se rozhodli ho stáhnout. Odehrál 75 minut, v nichž jsme s ním byli velice spokojení, v prvním poločase hrál velice dobře. Jediné, co tomu chybělo, byl gól,“ vysvětlil kouč PSG.

Pro Messiho šlo v pořadí o třetí utkání po příchodu do PSG, vůbec poprvé nastoupil od začátku v útoku s Neymarem a Mbappém před vlastními fanoušky. Na spolupráci výjimečné útočné trojice si příznivci pařížského celku budou muset počkat. Kdy se Messi vrátí na hřiště, zatím není jasné.

PSG v dosavadních šesti kolech neztratilo ani bod a v čele tabulky má náskok pěti bodů před druhým Olympiquem Marseille, které má zápas k dobru. Méty jsou se třemi remízami a třemi prohrami poslední.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud