10. listopadu 2008 • 20:59

Nástupce Haška v St. Etienne skončil

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Od fotbalistů St. Etienne byl po páté porážce za sebou odvolán trenér Laurent Roussey, který ve funkci loni v létě nahradil Ivana Haška.



Roussey předtím dělal českému kouči asistenta, kvůli vzájemným neshodám však Hašek z klubu rok před vypršením smlouvy odešel.

V minulém ročníku dovedl desetinásobného francouzského mistra k pátému místu a postupu do Poháru UEFA, v letošní sezoně se však St. Etienne v domácí soutěži vůbec nedaří.

Rennes porazili celek St. Etienne ›››

V neděli prohrálo doma 0:3 s Rennes a v tabulce je třetí od konce s jednobodovým náskokem na poslední Valenciennes.

Na dnešní trénink týmu, který má na kontě z třinácti zápasů devět porážek, dohlíželo kvůli obavám z akcí nespokojených fanoušků dvacet policistů.

Podle francouzských médií by na lavičku St. Etienne mohl usednout někdo z trojice Jacques Santini, Didier Deschamps a Alain Perrin.

Ke zlepšení výsledků by měl přispět i nový sportovní ředitel Damien Comolli, kterého klub angažoval v neděli dva týdny poté, co byl propuštěn z Tottenhamu.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud