26. října 2020 • 10:01

Ronalda vyšetřují kvůli odletu. Nikdo není výjimečný! hřímá ministr

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hvězdný portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo z Juventusu Turín je v Itálii vyšetřován kvůli údajnému porušení opatření zavedených proti šíření koronaviru. V rozhovoru pro televizní stanici RAI to prohlásil italský ministr sportu Vincenzo Spadafora.



Ronaldo měl pozitivní test na COVID-19 před dvěma týdny při srazu národního týmu, ze kterého následně odletěl zpět do Itálie. Podle Spadafory však pětinásobný vítěz Zlatého míče v první řadě vůbec neměl za reprezentací odcestovat, protože k tomu nedostal potřebné povolení.

„Na cestě z Itálie nerespektoval protokol a vyšetřování státního zastupitelství to prokáže,“ řekl Spadafora. „Virus nás naučil, že nikdo není výjimečný. Samozřejmě, že většina lidí se snaží opatření dodržovat, ale ve finále jediným možným řešením je zůstat doma,“ přidal ministr.

Pětatřicetiletý Ronaldo, který podle prohlášení portugalské reprezentace byl v pořádku a bez příznaků, okamžitě po návratu do Turína zamířil do izolace.

Národnímu týmu kvůli nálezu chyběl v utkání Ligy národů proti Švédsku a zmeškal také dva zápasy Juventusu v Serii A i úvodní duel „Staré dámy“ v Lize mistrů.

Juventus FC Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud