1. září 2013 • 21:51

Reprezentační útočník Kozák prý míří z Lazia do Aston Villy

Autor: kub, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Olomouc - Sparta: Krejčí bezpečně proměňuje penaltu, 1:0 pro Letenské!
Hradec Králové - Slavia: Zadražil fantasticky vychytal Chytila
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nikoli Udinese Calcio, o kterém se v posledních týdnech nejvíc spekulovalo, nýbrž anglická Aston Villa by měla být novým působištěm Libora Kozáka, dosud útočníka Lazia Řím.



Podle italského webu tuttomercatoweb.com se oba kluby v neděli dohodly na podmínkách přestupu čtyřiadvacetiletého českého reprezentanta. Podle dalších informací je ale možné, že Kozák zamíří do Anglie pouze na roční hostování.

Kozák přišel do Lazia v roce 2008 z Opavy, v Itálii oblékal i dres Brescie. V dresu římského klubu se stal v minulé sezoně nejlepším střelcem Evropské ligy, nicméně stabilní místo v základní sestavě Lazia si nikdy nevybojoval.

Aston Villa je po třech kolech Premier League i vinou extrémně obtížného losu v tabulce třináctá se třemi body. Sezonu zahájila výhrou 3:1 na Arsenalu, pak padla s Chelsea a Liverpoolem.

Český útočník Libor Kozák se v utkání v Maďarsku nejprve radoval z gólu, pak ale převážil smutek. Duel skončil nerozhodně 1:1
Český útočník Libor Kozák se v utkání v Maďarsku nejprve radoval z gólu, pak ale převážil smutek. Duel skončil nerozhodně 1:1

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud