26. dubna 2018 • 11:45

Komplikace pro Němce. Zraněný stoper Boateng nejspíš přijde o MS

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový obránce Jérome Boateng kvůli zranění ze semifinále Ligy mistrů přijde o závěr sezony s Bayernem a ohrožena je i jeho účast na mistrovství světa, kde budou Němci obhajovat titul. Ve středečním zápase s Realem Madrid (1:2) si poranil stehenní sval a léčba potrvá čtyři až šest týdnů.



Devětadvacetiletý Boateng se chytil za nohu po sprintu a ve 34. minutě musel střídat. Právě kvůli vleklému zranění stehna přitom loni nehrál od května do září. Dlouhou pauzu měl ze zdravotních důvodů i po mistrovství Evropy před dvěma lety.

"V poslední době už byl skoro zpátky v bývalé špičkové formě, je to lídr týmu," pochvaloval si ještě před prvním semifinálovým duelem s Realem kouč Jupp Heynckes.

Šampionát v Rusku začne 14. června, Němci odehrají první zápas o tři dny později. Mistrovskému Bayernu chybí do konce bundesligy tři zápasy, v úterý v Madridu ho čeká odveta Ligy mistrů a 19. května finále Německého poháru s Eintrachtem Frankfurt.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud