28. října 2019 • 16:04

O Krále je zájem v Anglii! Pod novým koučem válí, sleduje ho i Everton

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čeká Alexe Krále další přesun? Záložník, který v létě vyměnil Slavii za Spartak Moskva, je v hledáčku několika celků. A nejde vůbec o špatné adresy. Českého univerzála sleduje hned trojice klubů z anglické Premier League.



Pod Olegem Kononovem Král hledal cestu do sestavy, v říjnu ale nechyběl ještě ani minutu a pod vedením nového trenéra Domenika Tedeska se zapojil mezi opory týmu. Jak informuje ruský web Sport-Express, při výhře 3:0 v derby s Lokomotivem ho sledovali zástupci hned tří anglických týmů.

Identita celků není známá, jedním z nich by ale měl být Everton. Podle anglického tisku se klub z Liverpoolu začal o českého reprezentanta zajímat po zhlédnutí jeho výkonů v reprezentačním dresu proti Anglii a Severnímu Irsku, proti němuž vstřelil první gól v národním týmu.

Zájemci o služby vlasatého univerzála si ale musí až do léta 2020 nechat zajít chuť. Král přestoupil do Spartaku teprve v září za 310 milionů korun a podepsal pětiletou smlouvu, dříve než příští rok v létě tedy přestoupit nemůže a ruský gigant za něj jistě nebude chtít malé peníze.

Logo přestupů Fotbalové přestupy online >

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud