20. února 2020 • 10:17

Návrat domů po 15 letech. Weiss po konci v Kataru podepsal Slovanu Bratislava

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slovenský reprezentační záložník Vladimír Weiss mladší se po 15 letech v zahraničí vrací domů. Fotbalový světoběžník, který naposledy působil v katarské Gharráfě, se dohodl se Slovanem Bratislava. K týmu "Belasých" by se měl připojit příští týden po oficiální tiskové konferenci.



„Jsem rozhodnutý. Až se uzdravím, chci hrát za Slovan,“ citoval třicetiletého křídelníka web sport.sk. „Po zápasu v Trnavě jsem (řediteli Slovanu) Ivanu Kmotríkovi řekl, že kvůli němu a fanouškům Slovanu to zkusím,“ dodal Weiss, jenž je od listopadu mimo hru kvůli svalovým problémům se zády.

Weiss v minulosti nastupoval za Manchester City, Bolton, Glasgow Rangers, Espaňol Barcelona, Pescaru či Olympiakos Pireus. V reprezentaci má na kontě 67 zápasů, v nichž vstřelil sedm gólů. Na mistrovství světa 2010 v Jihoafrické republice byl v týmu i se současným trenérem Slovanu Jánem Kozákem mladším.

„Je skvělé, jak se Jano Kozák ujal funkce trenéra Slovanu. Už se těším na naši další spolupráci,“ řekl Weiss.

Logo přestupů Fotbalové přestupy online >

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud