7. srpna 2023 • 09:17

Messi na ústupu? Nikoliv, potřetí za sebou dal za Inter Miami dva góly

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Lionel Messi se v novém působišti Interu Miami blýskl ve třetím utkání za sebou dvěma góly a pomohl floridskému celku do čtvrtfinále Leagues Cupu. V nedělním duelu s domácím Dallasem argentinský mistr světa nejprve šest minut po zahájení otevřel skóre a pět minut před koncem z přímého kopu vyrovnal na konečných 4:4. Zápas tím poslal do penaltového rozstřelu, který sám úspěšně zahájil, a protože na rozdíl od soupeře uspěli i všichni jeho spoluhráči včetně Sergia Busquetse, slavil Inter postup.



Messi od svého příchodu do Interu nastřílel ve čtyřech zápasech sedm branek. Dvakrát skóroval i v předchozích zápasech pohárové soutěže určené pro kluby z MLS a mexické Ligy MX proti Atlantě (4:0) a Orlandu (3:1).

Při premiéře proti mexickému Cruz Azul rozhodl o výhře 2:1 v nastavení skvěle zahraným přímým kopem a nyní ve svém prvním utkání v novém angažmá mimo domácí stadion podobně obstaral vyrovnání. Jeho tým přitom ve druhém poločase prohrával už 2:4, ale na rozdíl jednoho gólu se floridský celek přiblížil poté, co Marco Farfan poslal Messiho centr hlavou do vlastní sítě. Pět minut poté se argentinský útočník trefil z dvaceti metrů. První gól nedělního duelu vstřelil Messi po přihrávce dalšího bývalého spoluhráče z Barcelony Jordiho Alby.

Vstoupit do diskuse
3

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud