6. února 2011 • 21:25

Ronaldo zařídil dvěma góly výhru a dohnal Messiho

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo utnul svůj třízápasový střelecký půst ve španělské lize a hned dvěma góly pomohl Realu Madrid porazit 4:1 San Sebastian. Svou bilanci v sezoně tak vylepšil na 24 branek v 22 zápasech a v čele tabulky střelců se dotáhl na Lionela Messiho z Barcelony.



Real se v souboji s nováčkem ujal vedení již po osmi minutách, kdy přesně mířil Kaká. Poté začal úřadovat Ronaldo. Nejprve si 18 metrů od branky hodil míč z pravé nohy na levou a střelou k bližší tyči zvýšil. V závěru půle pak přidal druhý gól hlavou po rohovém kopu.

Poslední gól bílého baletu zaznamenala posila Adebayor, který se při třetím startu za Real trefil podruhé.

Královský celek tak po delší době střelecky pookřál, když v předchozích šesti zápasech měl průměr pouze jedné branky na utkání.

Stále však na druhém místě tabulky ztrácí sedm bodů na vedoucí Barcelonu. San Sebastian je po šesté porážce z posledních osmi duelů jedenáctý.

Španělská fotbalová liga - 22. kolo:
FC Sevilla - Málaga 0:0
, Real Madrid - San Sebastian 4:1 (21. a 42. Ronaldo, 8. Kaká, 89. Adebayor - 72. vlastní Arbeloa), Valencie - Alicante 2:0 (43. Aduriz, 53. Costa).

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud