17. října 2012 • 20:40

Ronaldo drtí Messiho. Na Facebooku už má přes 50 milionů "lajků"

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Právem se o něm mluví jako o možná nejlepším hráči světa. A to i přes fakt, že jsou na planetě o dost lépe placení fotbalisté, než je opora Realu Madrid Cristiano Ronaldo. Jedno prvenství však portugalské superstar nikdo nevezme. Žádný jiný sportovec na zemi nemá tolik sdílení jako právě on. Na sociální síti Facebooku již má přes 50 milionů "lajků".



Zatímco na hřišti je mu více než silnou konkurencí jeho velký rival z Barcelony Lionel Messi, na Facebooku nemá malý Argentinec šanci.

I když mu v této disciplíně popularity patří druhé místo, na Ronalda ztrácí přes 10 milionů sdílejících fanoušků. Převedeno do řeči čísel; Ronaldovy stránky sdílí pět procent lidí používajících facebook!

Pokud vás zajímá další pořadí, tak na třetím místě se vyhřívá David Beckham s 21 miliony "lajky", čtvrtá příčka patří bývalému spoluhráči Ronalda Brazilci Kaká s 18 miliony. Až sedmý je další barcelonský fotbalista Andres Iniesta se sedmi miliony sdíleními.

V top ten už se žádný další jiný fotbalista nevyskytuje, elitu doplňuje basketbalová hvězda Lebron James, který je pátý, společnost mu dělají kolegové Michael Jordan na šestém místě a Dwayne Wade na osmém.

Devátá pozice patří kriketovému mágu Sachinu Tendulkarovi, elitní desítku uzavírá zápasník John Cena.

Dvě největší hvězdy utkání Messi a Ronaldo
Dvě největší hvězdy utkání Messi a Ronaldo

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud