17. prosince 2012 • 09:23

Pojď na mou hruď! Fanoušek vtrhnul na trávník a objal Messiho

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Gólové konto za rok 2012 rozšířil už na 90 zásahů, ve šlágru s Atlétikem Madrid (4:1) udeřil dvakrát po přestávce. Výkon Lionela Messiho ocenil jeden z fanoušků přímo na trávníku Nou Campu. Za argentinským kouzelníkem vběhl na hřiště a svou modlu objal. Překvapený Messi vzal celou situaci v klidu, rozjařenému fanouškovi se nebránil.



Běželo nastavení, Barcelona už jen hlídala jasné vítězství 4:1. Messi kontroloval míč u postranní čáry, když k němu nečekaně přiběhl jeden z fanoušků. Ten nejspíš chtěl ocenit jeho výkon a největší hvězdu Katalánců objal.

Messi se nadšenému příznivci nestihl bránit, před zásahem pořadatelů nechal fanouška, aby se s ním pozdravil. Toho poté odvedla bezpečnostní služba pryč z trávníku a pokračovalo se ve hře.

VIDEO: Fanoušek objal Messiho při utkání Barcelony s Atlétikem

Pětadvacetiletému ostrostřelci se něco podobného nestalo poprvé. V srpnovém přátelském utkání mezi Argentinou a Německem si s jedním fanouškem na trávníku podal ruku, v zápase s Mexikem přímo na hřišti podepsal autogram malému fanouškovi.

Barcelona po výhře nad Atlétikem zvýšila náskok na čele španělské ligy, soutěž vede už o devět bodů. Messi tentokrát příliš vidět nebyl, přesto proměnil obě gólové šance a potvrdil pozici nejlepšího kanonýra současnosti.  

VIDEO: Sestřih utkání Barcelona - Atlético Madrid

Hvězdy proti sobě. Messi se zdraví s Falcaem po utkání Barcelony s Atlétikem Madrid
Hvězdy proti sobě. Messi se zdraví s Falcaem po utkání Barcelony s Atlétikem Madrid

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud