28. prosince 2012 • 11:03

Odhaleno! Messiho lákala Machačkala, nabídla mu plat 60 milionů měsíčně

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tím neznámým ruským klubem, který lákal Lionela Messiho na velké peníze, je Anži Machačkala (kdo jiný?). Za argentinskou hvězdu nabídla Barceloně přes 6 miliard korun, samotnému hráči pak základní plat kolem 60 milionů měsíčně. Ale ani na tuto sumu Messi neslyšel a nabídku Machačkaly smetl ze stolu.



Zprávu o bláznivých Rusech, jste jistě zaznamenali. Včera ji zveřejnil španělský deník El Mundo Deportivo s tím, že "neznámý ruský klub oslovil Messiho otce a nabídl pořádný balík peněz".

O den později španělská média onen klub konkrentizovala. Jde o Anži Machačkalu, která přilákala do svého týmu již několik hvězd a z útočníka Samuela Eto'oa udělala nejbohatšího fotbalistu na světě.

Mnohem větší plat ale nabídla Messimu: každý rok 30 milionů eur. Tolik si doposud nikdy žádný sportovec základní mzdou nevydělal. Další peníze by si Argentinec nárokoval z bonusů.

Machačkala byla natolik bláznivá, že dokonce prolomila klauzuli v Messiho smlouvě a Barceloně nabídla 250 milionů eur. Ta by ho musela chtě nechtě pustit. Útočník, který nasázel v tomto roce 91 branek, ale pohádkové peníze odmítl.

Před Vánoci navíc podepsal v Barceloně nový kontrakt do léta 2018.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud