18. prosince 2012 • 11:37

Barcelona prodloužila smlouvy hvězdám! Messi se upsal do 2018

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velice příznivá zpráva letí k fanouškům Barcelony. Vedení klubu dnes oznámilo, že Lionel Messi zůstane hráčem katalánského klubu minimálně dalších pět a půl let. Argentinský útočník prodloužil smlouvu do léta 2018.



XaviFoto Reuters
Předchozí smlouva by Lionelu Messimu vypršela v roce 2016. Ale protože Barcelona chtěla uklidnit zejména fanoušky, nabídla mu prodloužení o dva roky.

Jednání se nijak neprotahovala, Messi se na podmínkách nového kontraktu domluvil velice rychle. Podobně jako další dva hráči Barcelony – obránce Carles Puyol a záložník Xavi.

Carles PuyolFoto Reuters
Právě nad Puyolem visel největší otazník. Pomalu sílily hlasy, že po sezoně odejde jako volný hráč, ale stvrzením nového kontraktu byly spekulace v zárodku ihned utnuty.

Xavi měl kontrakt sice i na příští sezonu, ale ani v jeho případě neponechala Barcelona nic náhodě. Spolu s Puyolem se upsal do léta 2016.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud