19. března 2013 • 20:30

Neuvěřitelné! Messiho bránilo sedm hráčů, stejně dal dva góly

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Psát obdivné řádky na Lionela Messiho už skoro postrádá smysl. Jaký strach z něm mají protihráči, dokazuje obrázek z nedělního ligového utkání proti Vallecanu (3:1). Kolem Messiho se v jeden moment srotilo hned sedm bránících fotbalistů. Nebylo jim to ale nic platné. Messi v utkání vstřelil dva góly a trefil se v 18. ligovém zápase v řadě.



Chyťte Messiho. Tak se klidně může jmenovat nový film, který natočili fotbalisté Vallecana v zápase s Barcelonou. S výsledkem ale spokojení být nemohou. Fenomenální Argentinec jim totiž znovu pláchl, i když ho bránili prakticky všichni hráči na trávníku.

Výmluvná situace je vidět na snímku, který na twitter umístili fanoušci Messiho. Útočník Barcelony měl na kopačce míč, kolem něj kroužilo sedm! fotbalistů Vallecana. Další dva pro jistotu hlídali situaci v pokutovém území.

Včetně gólmana tedy zaparkoval "autobus" před vlastním brankářem celý tým s výjimkou jediného hrotového útočníka. Pikantní je, že s Messim ve vápně útočili už jen tři spoluhráči.

Situace ze zápasu Barcelony s Vallecanem, kde Messiho v jeden moment hlídalo sedm hráčů Situace ze zápasu Barcelony s Vallecanem, kde Messiho v jeden moment hlídalo sedm hráčůFoto Twitter

Messiho mohli obránci Vallecana nahánět sebevíc, velký smysl to ale nemělo. Argentinský čarostřelec ve spolupráci s Davidem Villou dal dvě branky, na první navíc parťákovi z útoku přihrál. V zápase mohl zkompletovat hattrick, jeho přímý kop ale skončil na břevně.

VIDEO: první gól Barcelony z kopačky Davida Villy

VIDEO: První trefa Messiho proti Vallecanu


VIDEO: druhý gól Messiho proti Vallecanu

Fenomenální Argentinec pokračuje ve střelecké formě z minulého roku. Celkem v sezoně nastřílel už neuvěřitelných šedesát gólů, v lize skóroval v osmnácti zápasech v řadě. V pomyslných závodech s Cristianem Ronaldem se zase dostává do čela...

Situací, kdy Messiho brání takřka kompletní tým soupeře, už byla celá řada. Zkoušel to například AC Milán v Lize mistrů, kanonýr Barcelony italský celek rovněž sestřelil dvěma brankami.

Viděli jste už podobný snímek? posílejte nám v diskuzi fotky toho, jak týmy brání nejlepšího hráče světa.

David Villa s Lionelem Messim byli klíčovými postavami v utkání Barcelony s Vallecanem
David Villa s Lionelem Messim byli klíčovými postavami v utkání Barcelony s Vallecanem

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud