Tomáš Podvín
22. prosince 2013 • 17:50

Hádka se šéfem = Messiho odchod? Fanoušci Barcelony se děsí

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je Lionel Messi na odchodu z Barcelony? Po hádce s viceprezidentem klubu Javierem Fausem se možná schyluje k senzačnímu přestupu. Fanoušci katalánského klubu se toho děsí a žádají, aby se obě persony co nejrychleji usmířily.



Viceprezident Barcelony Faus v týdnu uvedl, že nevidí důvod, aby se nyní jednalo o nové smlouvě pro argentinskou hvězdu. To se Messimu nelíbilo a na svého nadřízeného si postěžoval přes média. 

„Pan Faus je člověk, který o fotbalu neví vůbec nic a nejradši by klub řídil jako firmu. To ale nejde,“ nebál se ostřejších slov Messi.

Po nečekané přestřelce se rozvířily spekulace o možném Messiho zimním či letním odchodu. Není tajemstvím, že by Argentince chtělo mnoho bohatých klubů v čele s Manchesterem City, Chelsea či PSG. Peníze by nebyly problém.

Vyplašené fanoušky Barcelony teď musí uklidňovat Messiho otec, který tvrdí, že k žádném přestupu se neschyluje. „Lionelova budoucnost je v Barceloně. Tato kauza se musí okamžitě uzavřít. Mezi námi a klubem není žádný konflikt," ubezpečil příznivce.

A prezident Barcelony Sandro Rosell ihned naznačil, že nemá problém zahájit jednání o nové smlouvě. 

„Nejlepší hráč světa by měl být i nejlépe placený. Messi má u mě dveře kdykoliv otevřené,“ sdělil Rosell s tím, že Barcelona chce udržet svůj klenot stůj co stůj.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud