21. září 2014 • 12:58

Real nasázel 8 gólů! To je naše odpověď kritikům, říká Ancelotti

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ze tří zápasů jen tři body, špatné výkony a velký tlak na všechny hvězdy. V takové situaci vstupoval Real Madrid do zápasu španělské ligy na hřišti Deportivo La Coruňa. Jenže „Bílý balet“ předvedl místo trápení mistrovský výkon a svého soupeře zcela zničil, zastavil se až na osmi gólech. Trenér madridského klubu Carlo Ancelotti byl samozřejmě velice spokojený.



Takový zápas se podaří jednou za sezonu. Mnohdy ani to ne. Fotbalisté Realu Madrid si ho vybrali na půdě La Coruňi. Přestože první branku vstřelili ve 29. minutě, nakonec jich nasázeli neuvěřitelných osm.

O gólové trefy se postarali hattrickem Ronaldo, dvěma góly Bale s Chicharitem a jedním přispěl James Rodríguez. Domácí sice také dvakrát skorovali, konečným výsledkem ale byli pochopitelně absolutně zaskočení.

VIDEO | Sestřih zápasu La Coruňi s Real Madrid


„Máme fenomenální hráče a všem to dnes sedlo,“ radoval se po zápase trenér „Bílého baletu“ Carlo Ancelotti. Ani italský stratég se v poslední době nevyhnul značné kritice, proto si výhru užíval.

„V poslední dvou zápasech jsme dali 13 gólů. Pět Basileji a osm Deportivu. To je naše odpověď na kritiku,“ tvrdil Ancelotti.

I přes vysokou výhru ovšem Real v lize zatím na Barcelonu i Atlético ztrácí. „Sezona je dlouhá, chce to klid,“ nenechá se rozhodit trenér Realu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud