1. dubna 2022 • 16:47

Klíčový hráč Celty Vigo u soudu kvůli znásilnění. Bude hrát proti Realu, tvrdí kouč

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Státní zástupce požaduje osmiletý trest vězení pro fotbalistu Santiho Minu z Celty Vigo. Bývalý španělský mládežnický reprezentant je obviněn ze znásilnění ženy v roce 2017. Šestadvacetiletý útočník vinu u soudu, jenž dnes skončil, odmítl. Podle agentury AP by měl být rozsudek vynesen v příštích týdnech.



Žena obvinila Minu, že ji znásilnil v obytném voze, kam přišla s jeho kamarádem, fotbalistou Ibizy Davidem Goldarem. Její právník uvedl, že Goldar znásilnění nezabránil, a požadoval pro něj trest čtyři a půl roku vězení. Pro Minu chtěl právník poškozené devět a půl roku vězení. Oba fotbalisté tvrdili, že sexuální styk se odehrál s ženiným souhlasem.

V době události, která se stala v provincii Almería, působil Mina ve Valencii. V jejím dresu vyhrál v roce 2019 Španělský pohár a následně se vrátil do mateřské Celty Vigo. Její trenér Eduardo Coudet počítá s tím, že svého klíčového hráče nasadí v sobotním zápase proti ligovému lídrovi Realu Madrid.

„Kdo může soudit jinou osobu? Dokud soudní systém neřekne jinak, všichni jsme nevinní. Mluvil jsem s ním, abych zjistil, jak na tom je, a budu s ním mluvit zase, až ho uvidím. Je to důležitý hráč a bude v týmu,“ řekl kouč jedenáctého týmu tabulky.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud