2. února 2009 • 11:22

Trenér Atlétika: Hůře hrát nemůžeme

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Životní den pro Vadlejcha? Jsem na nejvyšší úrovni, říká. Ale chce pomoc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér Atlétika Madrid Javier Aguirre si myslí, že hůř už jeho svěřenci hrát nemohou. Fotbalisté španělského klubu, jehož barvy hájí i český reprezentační kapitán Tomáš Ujfaluši, v neděli prohráli v lize doma 1:2 s Valladolidem.



Od začátku roku tak fotbalisté Atlétika marně čekají na vítězství už sedm soutěžních zápasů. V tabulce španělské ligy klesli na sedmou příčku se ztrátou pěti bodů na pozice zajišťující účast v předkole Ligy mistrů.

"Dopadli jsme na dno co se týče hry i výsledků. Horší to být nemůže," poznamenal po poslední prohře Aguirre. Po nedělním zápase přišel za týmem do šatny i prezident klubu Enrique Cerezo, ale obsah jeho promluvy k hráčům kouč neprozradil.

"Zůstane to v šatně. Nebyl potěšený a projevil své pocity," řekl jen.Mexický trenér Atlétika se navzdory špatným výsledkům z posledních týdnů nebojí vyhazovu. Uklidnit ho může i vyjádření šéfa klubu Cereza pro internetové stránky deníku Marca, na nichž podpořil hráče i trenéry.

"Oni to musejí otočit. Já je mohu jen povzbudit. Nezvažuji žádné propouštění," prohlásil.Na hledání formy má Atlético zhruba tři týdny, protože už 24. února hraje první zápas osmifinále Ligy mistrů s Portem.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud