20. srpna 2022 • 19:55

V Indonésii už pálí další exslávista. Dva góly za čtyři minuty a jasná výhra

Autor: vmn
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejdřív Ondřej Kúdela, poté Michael Krmenčík… V indonéské Persiji Jakarta už se ale aklimatizoval i další bývalý slávista. Júsuf Hilál je sice v klubu nejkratší dobu, ale evidentně už si zvyknul. V pátém kole indonéské ligy dal své první dva góly v novém dresu, navíc hodně rychle za sebou.



Persija Jakarta zakončila „trip“ venkovních zápasů jako v NHL, tři utkání v řadě odehrála na venkovních stadionech, ten poslední ale už v Jakartě a na stadionu týmu Nusantara byli opět v základní sestavě všichni tři bývalí slávisté.

Nejvíc se prosadil ten nejmladší. Júsuf Hilál nejdřív po půlhodině hry zahrával pokutový kop, ten sice trefil pouze do tyče, ale u dorážky byl jako první a připsal si tak svůj premiérový gól v novém působišti.

Na ten další nemusel dlouho čekat. Uplynulo asi tři a půl minuty, když se Bahrajňan dostal k míči na hraně pokutového území. Neposlechl gesto Michaela Krmenčíka, který si žádal míč do výhodnější (ale nejspíš ofsajdové) pozice a zakončení vzal na sebe. Trefil se přesně k tyči.

Persija na severu Jakarty zvítězila i díky dvěma Júsufovým gólům 3:0 a v pátém kole si připsala teprve druhou výhru. Dvojnásobný střelec vydržel ze slávistické legie na hřišti nejkratší dobu, byl střídán už po sedmdesáti minutách. Michaela Krmenčíka kouč stáhl tři minuty před koncem, Ondřej Kúdela prodloužil svou bilanci, když z pěti zápasů stále nechyběl ani minutu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud