25. července 2012 • 11:27

Boleslavští fotbalisté čekali na letadlo dvě hodiny. Kvůli ptákům

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Mladé Boleslavi dvě hodiny čekali na letadlo, kterým odcestovali do islandského Akureyri k zápasu Evropské ligy. Ke zpoždění údajně došlo kvůli hejnu ptactva...



"Nemáme letadlo!" hlásali vtipně lidé na letišti, když fotbalistům personál oznamoval, že z Prahy na Island odletí později. A nebyli daleko od pravdy.

Podle trenéra Koubka zpožděný let naplánovaný program nijak výrazně nenabourá Podle trenéra Koubka zpožděný let naplánovaný program nijak výrazně nenabouráFoto Michal Beránek (Sport)
Oficiální důvod totiž zněl: provozní důvody. Stroj musel být zkontrolován a opraven, neboť se prý srazil s ptáky.

Zpožděný let ovšem hráče Mladé Boleslavi nijak nezneklidňoval. Dvouhodinové chvilky využili pro četbu novin, konverzaci nebo si třeba hráli s mobilem.

Jak to naruší program týmu po příletu? Podle trenéra Miroslava Koubka jen tím, že se hráčům o něco zkrátí čas na odpočinek. Večerní trénink posouvat nehodlá.

"Není to pro nás velký problém, protože jsme spali v Praze na hotelu. Nemuseli jsme tedy vstávat nijak přehnaně brzy. V osm jsme snídali," uvedl Koubek pro isport.cz.

Mladoboleslavští fotbalisté letí do islandského Akureyri potvrdit výhru 3:0 z prvního zápasu a zajistit si postup v Evropské lize.

Zápas začne ve čtvrtek ve 21:15 SELČ.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud