3. října 2014 • 13:04

ANKETA: Parádní góly. Je hezčí rána Váchy, Limberského, či Jagielky?

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Když se Lukáš Vácha opřel do míče, na Letné to jen uznale zašumělo. Gól sparťanského záložníka do sítě Young Boys Bern v Evropské lize patří mezi výjimečné fotbalové okamžiky. Velmi podobným stylem se v nedávné době trefili další dva hráči. Plzeňský obránce David Limberský v ligovém zápase s Hradcem (17. srpna) a Phil Jagielka z Evertonu v anglické Premier League proti Liverpoolu (27. září). Všichni tři nejsou typickými střelci, přesto umí zavěsit nádherným způsobem. Který z gólů se vám líbí nejvíc?



DAVID LIMBERSKÝ (Plzeň - Hradec 4:0, 17. srpna)

Plzeňský obránce dává góly minimálně, jeho přednosti jsou v jiných herních činnostech. Ve 4. kole Synot liy se ale blýskl takovým způsobem, že jeho gól do sítě Hradce aspiruje na nejhezčí trefu celé sezony. Limberský z voleje napálil přihrávku Hrošovského, který svému parťákovi nabil na hranici vápna po standardní situaci. Šlo o nacvičený signál, který vyšel naprosto dokonale.

Plzeň - Hradec Králové: Nádherný gól Limberského na 1:0
Video se připravuje ...

PHIL JAGIELKA (Liverpool - Everton 1:1, 27. září)

Kapitán Evertonu se o víkendu stal hrdinou městského derby s Liverpoolem. Důrazný obránce vyrovnal v samotném nastavení a uzavřel skóre zápasu na konečných 1:1. Gól se mu opravdu povedl. Jagielka za šestnáctkou poslal do sítě odražený míč, Mignolet neměl šanci. Ani on není častým střelcem, ale tentokrát se trefil parádně.

Parádní rána skončila gólem. Tak vyrovnal obránce Evertonu Phil Jagielka proti Liverpoolu.
Video se připravuje ...

LUKÁŠ VÁCHA (Sparta - Bern 3:1, 2. října)

Sparťanský záložník odčinil svůj karetní trest nejlepším možným způsobem. Lukáš Vácha proti Young Boys Bern otevíral skóre zápasu neskutečným stylem. Dočkal rozehrál roh obloučkem na vápno, Vácha si míč sklepl na pravačku, zavřel oči a vystřelil. A ono to vyšlo! Balon se otřel o břevno a zapadl do sítě, Sparta nakonec zvítězila na domácí půdě 3:1.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud