3. března 2020 • 13:10

Barák pořádá další charitu. Na exhibici mají dorazit hvězdy ze sportu i umělci

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už před dvěma roky dal dohromady velkou akci na pomoc tělesně a duševně postiženým, letos v létě chystá český záložník Antonín Barák podobnou akci. Možná ještě větší. Na konci května se na stadionu v Příbrami potkají hvězdy mimo jiné z fotbalu, hokeje, MMA a z umělecké branže, aby zase pomohli potřebným.



„Rádi bychom navázali na minulý ročník, chceme udělat dobrou věc a doufáme, že akce bude úspěšná,“ vzkázal serveru iSport.cz Antonín Barák, který celou událost organizuje se svým otcem a dalšími dvěma partnery.

Před dvěma lety se u Litavky sešli odchovanci příbramského fotbalu, tentokrát má Barák velkolepější plán.

V kontaktu je s českými hráči NHL, s fotbalovými vicemistry Evropy z roku 1996 a s bronzovými z roku 2004, zúčastnit by se mohli i známí herci nebo zápasníci MMA.

Akce má opět charitativní nádech, i tentokrát půjde o pomoc masérovi české reprezentace Vladimíru Mikulášovi, který trpí amyotrofickou laterální sklerózou, a Ele Fekoňové, která prodělala dětskou mozkovou obrnu. Výtěžek by ale tentokrát mohl putovat k většímu počtu zdravotně postižených.

Akce se koná na fotbalovém stadionu v Příbrami 25. května, součástí programu bude autogramiáda, dětská sportovní stanoviště i fotbalový zápas hvězd, během něhož dojde i předání peněz pro potřebné.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud