9. března 2020 • 20:18

Další favorit z kola ven! Magnitogorsk končí v play off, co bude s Mozjakinem?

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ambiciózní Metallurg Magnitogorsk vypadl stejně jako loni v prvním kole play off Kontinentální hokejové ligy. Na ledě Barysu Nur-Sultan podlehl 2:5 a sérii prohrál 1:4. Klubová sezona tak skončila pro reprezentační útočníky Andreje Nestrašila a Tomáše Filippiho.



Před rokem opustil Magnitogorsk pod vedením českého kouče Josefa Jandače play off rovněž v osmifinále po prohře s Ufou 2:4 na zápasy. Bývalý trenér národního týmu Jandač byl odvolán už po třech utkáních této sezony, ale jeho nástupce Ilja Vorobjov s týmem ve vyřazovací části také neuspěl.

Brzké vyřazení Metallurgu neodvrátil ani nejproduktivnější hráč a nejlepší střelec v historii KHL Sergej Mozjakin, který v pěti utkáních zaznamenal dvě branky a tři přihrávky. Osmatřicetiletý kapitán týmu by od příští sezony mohl působit i v realizačním týmu Magnitogorsku.

„Je tu možnost, že zůstane v mužstvu. Je pro nás důležitý jako hráči i jako mentor, o kterého se mohou ostatní učit. Čeká nás schůzka se Sergejem a předložíme mu nabídku. Může podepsat nový hráčský kontrakt, nebo se stát členem realizačního týmu,“ řekl viceprezident Metallurgu Sergej Laskov.

Osmifinále Kontinentální hokejové ligy:

Východní konference - 5. zápasy:

Barys Nur-Sultan - Magnitogorsk 5:2, konečný stav série 4:1; Omsk - Ufa 3:6, stav série 2:3.

Západní konference - 5. zápas:

Jokerit Helsinky - Jaroslavl 2:4 (za domácí Sklenička 0+1), stav série 3:2.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud