10. května 2010 • 12:35

Český autobus naboural, odnesl to odřený lak

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Kairinenova ruka? Penalta v pořádku. Olomoucký gól nepadl z ofsajdu, říká KR
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO - Autobus českých hokejistů dnes dopoledne naboural před mannheimskou SAP Arenou, ale nikdo z hráčů ani realizačního týmu u drobného dopravního karambolu nebyl.



Německý řidič vysadil výpravu před dnešním tréninkem a při výjezdu od haly nedal přednost osobnímu vozu Volkswagen Scirocco. Oba účastníci nehody vyvázli jen s odřeným lakem.

"Jsme rádi, že to tak dopadlo a nic se nestalo. Příště už si snad dá řidič pozor. Autobus je pojízdný, normálně s ním odjíždíme po tréninku. Snad je to jediný incident, který nás tady potkal," řekl novinářům tiskový mluvčí českého týmu Jan Černý. Skleslý šofér, který vozí český tým z Heidelbergu na tréninky a zápasy, se k nepříjemnosti, kterou hned řešili policisté, nechtěl vyjádřit.

"Náš německý šofér porušil dva předpisy. Jednak 'Přikázaný směr jízdy' a 'Dej přednost v jízdě'. Škoda na osobním vozidle je sedm tisíc eur, na autobusu pak tři tisíce. I řidič osobního auta jel vyšší než povolenou rychlostí 55 kilometrů v hodině. Je tam při průjezdu kolem arény třicítka. Policie spočítala brzdnou dráhu na sedmnáct metrů," popsal Černý výsledky vyšetřování policie.

Hokejisté karambol svého autobusu ani nezaregistrovali. "Vůbec nevím, že autobus boural. Viděl jsme to až na fotce teď v hotelu na internetu," řekl ČTK kapitán Tomáš Rolinek.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Tabulky Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20 České hokejové hry 2024

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud