10. května 2010 • 11:48

Fanoušci vzkazují českým hokejistům: Urvěte to

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:1p. Bruins slaví postup! Pastrňák rozhodl v prodloužení
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čeští fanoušci pomalu chytají hokejovou horečku. Reprezentace má za sebou na mistrovství světa první zápas, Francii zdolala 6:2. A příznivce výsledek navnadil. „Máte s přehledem na to, abyste porazili každého,“ píše jeden z nich. Svůj vzkaz můžete na serveru deniksport.cz připojit i vy.



Že se hokejový nároďák musí v Německu obejít bez řady hvězd z NHL? Že má v kádru plno jmen, která byla ještě před pát týdny bezmála neznámá? Nic z toho nevadí věrným fanouškům, kteří jsou při mistrovství světa navnaděni na dlouho očekávaný úspěch.

Češi, do toho! Reprezentaci proti Francii pomohli i čeští fanoušciFoto Pavel Mazáč (Sport)

Server deniksport.cz zalila zkraje šampionátu vlna vzkazů, které příznivci posílají hokejovým reprezentantům. Drtivá většina z nich zní optimisticky.

„Urvěte to bojovností, chytrostí a trochou chladného rozumu. Pomozte všichni Vokymu a on vám to v pravý čas vrátí. Hurááá na medaili,“ burcuje čtenář s přezdívkou ostravak.

Jeho kolega se přidává: „Věříme vám. Máme spoustu mladých hráčů, kteří tam nechaji duši jen proto, aby udělali týmový vysledek.“

K českým příznivcům se s přáním úspěchu přidávají i Slováci, kteří v neděli přihlíželi porážce svého týmu s Ruskem. „Som nesmierne rad, že vyhrali Češi a že my sme proti Rusom ukazali výborný hokej. Len tak ďalej,“ hecuje Vlado.

Fandí i Rakovník!Foto Pavel Mazáč (Sport)

Jeho krajani si podle ohlasů ze všeho nejvíc přejí finále Česko – Slovensko. A než na něj dojde? „Je fajn fandiť na MS dvom družstvám, tak jako Slovensku aj Česku. Chlapci bojujte.“

Vzkaz českému nebo slovenskému týmu můžete poslat i vy, stačí kliknout na níže položený odkaz.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20 České hokejové hry 2024

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud