Richard Šíma
28. dubna 2015 • 16:41

Na hokej do Ostravy! Tvůrci Pečeného sněhuláka zvou na MS

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

„Kdyby se hrál hokej šavlí, jeli bychom do Ostravy!“ hlásí polský hokejový fanoušek v podobě, v jaké si ho představují tvůrci klipu, jímž se před startem mistrovství prezentuje jedno z hostitelských měst turnaje. Jeho autorem a režisérem je Vladimír Skórka, známý z televizního seriálu Pečený sněhulák.



Polský reprezentační celek sice bude na šampionátu chybět, ale jeho fanoušci to mají do Ostravy blízko, proto jsou autory klipu zváni. Stejně jako fanoušci z Prahy, Brna, ze Slovenska, Ruska či USA. Skórka je vykreslil, jak je jeho zvykem, po svém a bez skrupulí.

„Je jasné, že po tomhle nebudu moci vystupovat v Praze, Brně ani Polsku, naštěstí máme dost práce v Ostravě,“ poznamenal Josef Kaluža, herec, jenž si většinu postav lehce provokativního klipu zahrál. Také on je znám fanouškům Pečeného sněhuláka.

VIDEO: Fanoušci se mají na co těšit

„Leitmotivem toho klipu je skutečnost, že si toho, co máme pod nosem, kolikrát nevážíme. S určitou nadsázkou tímto videem zdůrazňujeme především sami sobě, tedy Ostravanům, že se teď na dva týdny staneme pupkem světa,“ pravil Skórka.

„Necháváme promluvit fanoušky odjinud o tom, proč se do Ostravy chystají. Většina hokejových fandů by chtěla mít šampionát u sebe doma, a to je přesně motiv, který využíváme,“ dodal tvůrce klipu.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud