Jiří Vítek
18. prosince 2018 • 11:49

Holíkova pohoda v Kometě. Jak snáší, že (zatím) chybí v reprezentaci?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Šampionát v Paříži 2017 mu unikl na poslední chvíli kvůli zranění, následné angažmá v Čerepovci skončilo po deseti zápasech, ani Mladá Boleslav nenakopla Petra Holíka k lepším výkonům. „Minulou sezonu jsem měl špatnou,“ přiznává. Až angažmá v Kometě vrátilo drobného centra zpět do pohody. Reprezentační kouč Miloš Říha však druhého muže extraligové produktivity zatím přehlíží, při cestě do Finska a Ruska dostali přednost jiní. 



Zatímco se hokejová reprezentace chystala v neděli k závěrečnému utkání Channel One Cupu, hráči Komety absolvovali v Brně trénink pod dohledem veřejnosti. Přišlo několik stovek příznivců, aby se podívali, zda jejich oblíbenci předvedou nějakou tu parádičku, na kterou není v utkání prostor.

„Když jsme jezdili dva na jednoho, tak jsme s Peterem Muellerem párkrát beka i gólmana vykoupali. Ale to děláme normálně,“ usmál se Petr Holík.

Pravda, členové nejproduktivnějšího brněnského útoku si podobné kousky dovolí i v utkání, v čemž se zrcadlí herní pohoda i individuální čísla. Leckoho tak napadlo: proč Holík, druhý nejproduktivnější hráč aktuální extraligové sezony, není v Rusku?

„Nikdo se mnou nemluvil, nevím,“ krčí rameny 26letý útočník. „Pokud by přišla pozvánka, byl bych samozřejmě šťastný a v tu chvíli bych myslel na nároďák.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud