22. července 2015 • 06:00

ONLINE: Sledujeme všechny přestupy v hokejové extralize

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vše, co potřebujete vědět o dění na přestupovém poli v hokejové extralize. Transfery, jednání, spekulace, žhavé novinky, tiskové konference. To vše sledujeme ONLINE.



Vše, co potřebujete vědět o dění na přestupovém poli v hokejové extralize. Transfery, jednání, spekulace, žhavé novinky, tiskové konference. To vše sledujeme ONLINE.

STŘEDA 27. KVĚTNA

Slavia, která spadla z nejvyšší soutěže, se rozloučila hned s pěticí hráčů. Nové angažmá si hledají Jaroslav Bednář, Jan Novák. Marek Tomica a Jakub Sklenář jednají s Chomutovem, Jan Stránský odešel do Liberce. Naopak ohlásila příchod brankáře Alexandra Hyláka z Košič.

Brankářská jednička Sparty z uplynulého play off Filip Novotný odchází na roční hostování do klubu KHL Metallurg Novokuzněck.

42letý Pavel Kašpařík kariéru nekončí. Z Mladé Boleslavi přestoupil do Slavie, se kterou bude usilovat o návrat do extraligy. „Ve Slavii se buduje nový mančaft a po schůzkách s trenéry a panem Bukačem mě lákalo být součástí tohoto procesu. Velkou roli v mém rozhodování hrálo i to, že s rodinou bydlíme v Praze,“ přiznal Kašpařík pro klubový web.

ÚTERÝ 26. KVĚTNA

Slovenský útočník Martin Cibák se stěhuje z Olomouce do Zlína, kde vítěz Stanley Cupu s Tampou z roku 2004 podepsal roční kontrakt.

SOBOTA 23. KVĚTNA

Olomouc, která extraligovou příslušnost uhájila až v baráži, představila pro novou sezonu dvě slovenské posily: brankáře Branislava Konráda a útočníka Tomáše Mikúše

PÁTEK 22. KVĚTNA

Sparta přišla o svého kapitána. Tomáš Rolinek se dohodl s Pardubicemi a vrací se do klubu, ve kterém vyrůstal. "Ve Spartě jsem prožil dva nádherné roky. Chtěl jsem se ale vrátit blíže rodině, a tak jsem velmi rád přijal pardubickou nabídku k návratu. Naše dohoda byla rychlá díky oboustrannému zájmu," řekl pardubickému webu Rolinek.

PONDĚLÍ 18. KVĚTNA

Roman Málek, který působil ve Vítkovicích, se rozhodl ukončit brankářskou kariéru. Nově bude působit jako trenér gólmanů ve Slavii, se kterou v roce 2003 slavil mistrovský titul. Vítkovice naopak zdárně dokončily přestup obránce Davida Šticha ze Slavie.

Zlín posiluje úfenzivní řady, na hostování získal dlouholetého hráče Jihlavy Tomáše Čachotského.

ČTVRTEK 14. KVĚTNA

Vítkovicím se rozpadla elitní formace, které se přezdívalo Romanovci. Ondřej Roman podepsal dvouletou smlouvu s týmem KHL Jekatěrinburgem a klub neprodloužil smlouvu s Rudolfem Hunou. Na odchodu je i prý Vladimír Svačina.

Mladá Boleslav úspěšně jednala s Libercem. Na roční hostování získala dva útočníky Bílých Tygrů Tomáše Urbana a Michala Bártu.

Tomáš Svoboda dohrával sezonu ve Vítkovicích, kde hostoval z Brna, v Kometě však podepsal novou roční smlouvu.

STŘEDA 13. KVĚTNA

Vicemistr z Třince přišel o svého elitního obránce Vladimíra Rotha, který zamířil do KHL, kde bude hrát za Novosibirsk.

PONDĚLÍ 11. KVĚTNA

1 2 3 4 5 6 7

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud