12. září 2016 • 09:30

Gólová paráda roku? Faulovaný Indrák letěl vzduchem a nedal Hrubcovi šanci

Autor: asu
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Olomouc - Sparta 1:4. Kanonáda hostů, rozhodl skvělý Krejčí
SESTŘIH: Hradec Králové - Slavia 1:2. Zemětřesení v sestavě a drama v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vzal si puk ve středním pásmu, nabral rychlost, prosvištěl mezi obránci, a i když ho ten poslední fauloval, nedal šanci ani brankáři. Podražený útočník Plzně Miroslav Indrák se prolétl vzduchem jako Bobby Orr, v krkolomné pozici ale poslal puk přesně do vinglu. Tohle byla gólová paráda druhého kola, celého víkendu a možná i sezony. Podívejte se!



Byl to jeden z mála světlých okamžiků jeho týmu. Plzeň se ve svém prvním domácím zápase sezony trápila, s Třincem po celý zápas tahala za kratší konec a za žádnou cenu nemohla pozorného soupeře dostat pod tlak.

Když už nebylo na co čekat, vzal to na sebe Miroslav Indrák. Útočník elitní formace pět minut před koncem zápasu za stavu 0:2 přebral puk ve středním pásmu a drze se pustil do přesily třineckých obránců. Ten poslední David Nosek jej v zoufalé snaze zastavit fauloval, nebylo to nic platné.

Plzeň - Třinec: SóloPARÁDA! Indrák i přes faul v pádu skóroval
Video se připravuje ...

Podražený Indrák v plné rychlosti vylítl do vzduchu, a i když se mu puk pod ním postavil na hranu, dokázal ho v krkolomné pozici poslat do vinglu překvapeného Hrubce. „Byla to improvizace. Otevřel se přede mnou prostor, tak jsem si řekl, že to zkusím. A vyšlo to. Pak už jsem to jen zkoušel hodit na branku, se štěstím to vyšlo,“ usmíval se teprve jednadvacetiletý útočník svému sólu po zápase.

Indráka by paráda jistě těšila mnohem víc, kdyby neznamenala jen snížení. Gól na 1:2 vykřesal Plzni naději na zvrat, v závěrečném tlaku při hře bez gólmana se ale domácí vyrovnání nedočkali. „Už bylo pozdě, takhle jsme měli hrát od začátku,“ shrnul Indrák.

MATCH OVERVIEW LEGACY

Plzeň - Třinec: Hrňa přidává druhý gól a navyšuje vedení Třince
Video se připravuje ...

Plzeň - Třinec: Do plzeňské akce se připletl rozhodčí
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud