18. února 2018 • 19:19

Tottenham klopýtl v poháru, zopakuje si duel s týmem ze třetí ligy

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Tottenhamu budou muset znovu o postup do další fáze Anglického poháru bojovat s týmem z nižší soutěže v opakovaném utkání. Na hřišti třetiligového Rochdale v osmifinále jen remizovali 2:2, odvetu domácím zařídil v nastavení Steven Davies. V minulém kole Tottenham musel dvakrát hrát s Newportem ze čtvrté ligy.



Domácí šli překvapivě do vedení v závěru poločasu, když se po protiútoku prosadil Ian Henderson a dal šestý gól v této pohárové sezoně. Kromě něj se stejný počin povedl jen Willu Griggovi z Wiganu.

Po hodině hry favorit vyrovnal. První gól v dresu Tottenhamu dal z první střely na branku brazilský záložník Lucas Moura, který do Anglie přestoupil v lednu z Paris St. Germain.

Postupem času se do hry dostali tahouni Tottenhamu jako Dele Alli nebo Harry Kane. První jmenovaný zařídil v 87. minutě penaltu, kterou Kane proměnil a v posledních deseti soutěžních duelech tak zaznamenal stejný počet branek.

Ani to ale hostům k postupu nestačilo. Ve třetí minutě nastavení propadl k Daviesovi centr a třicetiletý útočník s přehledem zakončil.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud