23. července 2022 • 11:40

UFC: drzý Brit doma ukázal zadek, co řekl? Bitva o vrchol těžkých vah

Autor: David Vachalec
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ještě na sobotním turnaji UFC Londýn ani nevkročil do klece, už předvedl mimořádný kousek. Kontroverzní miláček domácího publika Paddy Pimblett ukázal na oficiálním vážení celému světu svou zadnici s drzým vzkazem. Ve velkolepé O2 Aréně ho otestuje Američan Jordan Leavitt. Velkým finálem hlavní karty pak bude souboj vrcholu žebříčku těžkých vah.



Paddy Pimblett se za pouhé dva zápasy v UFC už zapsal do historie jako jeden z největších řečníků organizace. Krása značky Pimblett spočívá v tom, jak moc rozděluje fanoušky.

Někteří jeho drzou povahu doslova milují a jiní jí naprosto pohrdají. Angličanovi příznivci budou oslavovat jeho dvě ukončení v prvním kole v UFC, zatímco kritici budou namítat, že každý z těchto zápasů téměř prohrál s bezkonkurenčním soupeřem.

Ukázkou jeho arogantní povahy bylo i páteční vážení. Co udělal? Na kameru nastavil svůj zadek se vzkazem pro fanoušky, kteří nevěřili, že naváží. „Polibte mi pr*el!” prohlásil Brit a plácl se přes zadnici.

Jordan Leavitt zatím není největší hvězdou tohoto sportu, ale rozhodně je Pimblettovou nejtěžší zkouškou v UFC. Na kontě má deset výher a pouze jednu porážku. Oba v zápase mohou hodně získat, Leavitt si v případě výhry ukradne část Pimblettovy hvězdné slávy a Angličan si může připsat třetí vítězství v řadě a nadále tak pokračovat v jeho krasojízdě.

Finále hlavní karty završí očekávaný zápas elitních těžkých váh. Tom Aspinall je momentálně v žebříčku na 6. místě, je obecně považován za nejvyspělejšího bojovníka mezi řadou čerstvých talentů v těžké váze. Vyhrál všech pět svých zápasů v UFC ukončením, z toho čtyři byly ohodnocené bonusem za výkon večera.

Dominantní výhra v sobotním souboji nad osvědčeným veteránem, jako je Curtis Blaydes, by mu mohla otevřít dveře k titulovému zápasu.

„Mám toho tolik, co jsem neukázal, a lidé nevědí, co mohou očekávat. Nikdo nemá představu. Curtis nebo kdokoli jiný v těžké váze neví, co přináším do hry, protože jsem to ještě neukázal,“ řekl Aspinall. „Ukázal jsem deset procent své hry, protože můj čas v oktagonu je vždy krátký. Nikdo pořádně neviděl, co dokážu.”

Jednatřicetiletý Blaydes je dominantním wrestlerem s velkou ráží v jeho úderech. Z pozice outsidera vstupuje do boje proti rychle rostoucímu Aspinallovi, který ukázal rychlost, všestrannost a odolnost v jeho pěti předchozích zápasech.

Američan má na kontě dvě výhry v řadě a momentálně drží 4. pozici v žebříčku těžkých vah.

Hlavní kartu turnaje UFC Fight Night: Blaydes vs. Aspinall můžete sledovat v sobotu 23. července od 19:00 na stanici Premier Sport.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud