10. listopadu 2017 • 11:40

Reality show OKTAGON jde do finále! Kdo vybojuje vytoužený pás?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V neděli 12. listopadu vyvrcholí druhá řada MMA reality show OKTAGON, která v průběhu podzimu nabídla příběhy a napínavé souboje čtyř českých a čtyř slovenských zápasníků MMA. O absolutním vítězi této show z produkce O2 TV se rozhodne na slavnostním galavečeru v Bratislavě, kde se kromě účastníků reality show představí také další hvězdy československé i mezinárodní MMA scény. Celé finále odvysílá od 20.00 hodin exkluzivně v přímém přenosu stanice O2 TV Sport.



Vyprodaná Hant aréna v Bratislavě se již v neděli večer dozví, kdo se stane po Gáboru Borárosovi historicky druhým vítězem organizace Oktagon MMA. V samotném finále se proti sobě postaví ryze slovenské duo, Samuel 'Pirát' Krištofič a Radovan Úškrt. A pouze vítěz se může těšit na titulový pás a roční kontrakt ve výši 10 000 eur. "Letošní řada Oktagonu přinesla mnoho silných příběhů a napínavých situací. Byla to opět skvělá show, která diváky bavila. Musím říct, že všeobecně MMA zažívá neuvěřitelný nárůst popularity a my jsme rádi, že k tomu výraznou měrou přispíváme," uvedl Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

Dalším vrcholem turnaje bude souboj bývalého šampióna Bellatoru a slovenské hvězdy Attila Vegha (30-8), proti kterému se postaví americká legenda Travis Fulton. Čtyřicetiletý zápasník má na svém kontě neuvěřitelných 253 výher a celkem 53 porážek. "Na fanoušky čeká nezapomenutelný zážitek a prozradím, že také jedno velké překvapení. Těšíme se hlavně na skvělou atmosféru, halu pro 4 500 diváků máme už dnes beznadějně vyprodanou. Co víc si můžeme přát," netají se spokojeností Ondřej Novotný, známý moderátor a komentátor, který společně s Pavolem Nerudou patří mezi tvůrce a majitele celé reality show.

V kleci dojde také na měření sil bývalého hokejisty Michala Martínka, který má na svém kontě zatím čtyři výhry. Jeho soupeř pak bude čtyřiadvacetiletý český bojovník s albánskými kořeny Banjamin Islami. Fanoušci se dočkají rovněž Michala Kotalíka, jenž vzbudil v průběhu show spoustu emocí svým extrémním shazováním váhy. Což mu nakonec znemožnilo i účast v semifinále. Nyní ho na hlavní kartě čeká vyhecovaná odveta, jelikož jeho soupeř je opět Tomáš Bolo. Právě s tímto zástupcem slovenského týmu se Kotalík utkal ve druhém díle, kdy dokázal i přes problémy s váhou překvapivě vyhrát.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud